Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου.
Α΄ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως των Εθνικών Θεμάτων

Το ανιστόρητο έγινε. Ο μαζόχας λαός, ο κακομοίρης λαός, ο μπερτόδουλος λαός ξανάφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία της αξιοθρήνητης Ελλάδας.
Είκοσι χρόνια <<σοσιαλιστικής>>, διακυβέρνησης, στη διάρκεια της οποίας μεσουράνησε η διαφθορά, λεηλατήθηκε ο δημόσιος πλούτος, θεσπίστηκε η κομματική ασυδοσία, με τις διαβόητες ταυτότητες των κλαδικών, που αποτέλεσαν τους κηφήνες στη δημόσια διοίκηση, δεν εμπόδισαν την πλειοψηφία του φαύλου λαού να ανακαλέσει στην εξουσία τους νεκροθάφτες της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας, η οποία βρίσκεται << σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οικονομία>>, 'οπως δήλωσε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές του δηλώσεις, φέρνοντας μισή-μισή την ευθύνη  γι αυτό το εθνικό έγκλημα, με τα συνεταιράκια της Νέας Δημοκρατίας.
Μιας Ελλάδας, ο λαός της οποίας διδάχτηκε τη διαφθορά απο την πολιτική ηγεσία, εφαρμόζοντας την Γκαιμπελική ρήση <<πολιτική  είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα>>, ισοπέδωσε όλες τις ηθικές αξίες, κατεδαφίζοντας και το τελευταίο οχυρό της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, καταργώντας καταδικαστικές της απφάσεις για πράσινους πολιτικούς(Πρόκειται για το νομοθετικό πραξικόπημα της <<πασοκικής>> βουλής του νοεμβρίου του 1993, για το οποίο βλ. το έργο του Π. Παπαγαρυφάλλου : Ο λαικισμός στην Ελλάδα, εκδόσεις Ergo Αθήνα 2002, σελ 202-209).
Μιας Ελλάδας χρεοκοπημένης, η οποία στην <<σοσιαλιστική>> της διακυβέρνηση εμφάνισε: 20% φτωχούς, ανέχτηκε το ψευδοκράτος του Ντενκτάς, έχασε τα Ιμια δημιουργώντας τις <<Γκρίζες ζώνες>>, αναγνώρισε <<Ζωτικά συμφέροντα>> της Τουρκίας στο Αιγαίο(συμφωνία Μαδρίτης το 1997) στρώνοντας τους το πράσινο χαλί για συγκυριαρχία, παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και τους επέτρεψε τα αλωνίζουν στη Θράκη, άνοιξε τις πόρτες στην λαθρομετανάστευση ισοπεδώνοντας την ιστορία και την εθνική συνείδηση των Ελλήνων, υποχρεώνοντας τους να γονατίσουν μπροστά τους.
Είναι μεγάλος ο κατάλογος των  κάθε λογής εγκλημάτων του κινήματος της διαφθοράς και τησ διαβόητης <<αλλαγής>>, η οποία οδήγησε την Ελλάδα σε οικονομικό και ηθικό ναυάγιο.
Ενα ναυάγιο το οποίο πήγε πιό βαθιά η κυβέρνηση των <<σεμνών και ταπεινών>>, η οποία για να σωθεί ξαναπαρέδωσε το πηδάλιο του σκάφους στους <<ανανεωμένους σοσιαλιστές>> με τη στήριξη σημαντικού τμήματος του φαύλου λαού.
Ενός λαού που τον συνήθησαν να παίζει τον αχθοφόρο της κληρονομικής εξουσίας και να βιώνει τον απόλυτο πολιτικό του μαζοχισμό, συντελώντας στην οικοδόμηση του πιο χυδαίου πολιτικού συστήματος απο συστάσεως του Ελληνικού κράτους.
Σπάπιες ηγεσίες, σάπιος λαός, σάπιο σύστημα, σάπια Ελλάδα.
Ολοι αντάρα στους ηθικούς και πολιτικούς βόθρους.
Ζητείται ένας νέος Γ. Λεμπόν να ερμηνεύσει το φαινόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: