Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Οργιο διορισμών στο << δημόσιο πτυελοδοχείο>> (τη λεγόμενη Βουλή)



Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημέρωσης για τα Εθνικά Θέματα


  Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ετούτο το σάπιο και πρόστυχο και άτιμο πολιτικό << σύστημα>> - γράφε πολιτικές συμμορίες- ζεί και αναπνέει με δυό πνεύμονες, της διαφθοράς και του πελατειακού
<<συστήματος>>. Το << δημόσιο πτυελοδοχείο>> - έτσι ονόμασε πρίν απο αρκετά χρόνια ο σοσιαλιστής πρόεδρός της, την Βουλή - στηρίχθηκε όχι μόνο στους ... εκλεκτούς του φαύλου λαού, αλλά και στις κομματικές πελατειακές σχέσεις.
  Αποτέλεσμα: Το σύνολο του προσωπικού να εγγίζει τους 1500 <<εκλεκτούς>> των <<εκλεκτών>>, που ανέρχονται σε 3500. Αυτό σημαίνει ότι κάθε <<αντιπρόσωπος του έθνους>> (αφού καθένας τους αντιπροσωπεύει τον εαυτό του, τον αρχηγό του και το κόμμα του) έχει στη δούλεψή του πέντε <<κομματόσκυλα>> που σιτίζονται απο το πρυτανείο, πέραν των όσων έχει στο ιδιαίτερο γραφείο του,δαπάναις του << κυρίαρχου>> λαού.
  Ενώ, λοιπόν, προκηρύχθηκαν οι εκλογές του Οκτωβρίου και ενώ ο πρόεδρος του << δημόσιου πτυελοδοχείου>>, μαζί με τους  αντιπροσώπους του έθνους, μάζευαν τα χαρτιά τους, την ίδια ώρα με διακομματική συμφωνία διόρισαν σ' αυτό, σε βάση μόνιμη, δεκάδες << κομματόσκυλα>>. Ανάμεσά τους , ως διευθυντικά στελάχη και άλλοτε τροφίμους του πρωθυπουργικού γραφείου.
 Για αυτή την πολιτική προστυχιά << άκρα του τάφου σιωπή>.. Ολοι στο κόλπο και ο δύμοιρος λαός συην εξουσία!!!!!
  Ο νέος πρόεδρος του << πτυελοδοχείου>> που ρωτήθηκε για το όργιο έδωσε την απίθανη απάντηση: << Οι διορισμοί κινούνται στα όρια της νομιμότητας>> (Mega τηλ.σταθμός).
  Υποκρισία και θράσος χιλίων πολιτικών αυστραλοπιθήκων. Αντί να πεί απολύονται, κάλυψε τους διορισμούς, που είναι προδήλως παράνομοι. Την ίδια ώρα δεκάδες, χιλιάδες νέα παιδιά - τα πιό πολλά με κομματική ταυτότητα- πετάγονται στους πέντε δρόμους!!!!!(Δελτία ειδ. στις 4/11/2009).
  Η πρόκληση, η φαυλοκρατία και η αδικία ξεπέρασν κάθε όριο υπομονής και αντοχής. Καιρός οι νέοι να σηκωθούν όρθιοι και ν' αρπάξουν τα σκουπόξυλα, διαφορετικά θα σέρνονται σαν σκουλήκια, στα πολιτικά γραφεία, καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας για την οποία ο διανοητής Γκάιτε(1749-1832) έγραφε :  << Ηρθε ο καιρός ν' αποδείξουμε με πράξεις ότι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου ισούτε με το μεγαλείο των θεών>>.
  Μεταλλαγμένοι Έλληνες : Δεν βαρεθήκατε να σέρνεστε σαν σκουλήκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: