Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αθήνα 16/12/2009


Η Επιτροπή Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα καταδικάζει την βεβήλωση και σκύλευση της σορού του αείμνηστου Ελληνα ηγέτη της Κύπρου κ.Τάσσου Παπαδόπουλου και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις για την γρήγορη διελέυκανση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος!
Επίσης, εκφράζει την δυσαράσκειά της προς το πρόεδρο κ.Χριστόφια και στελέχη της κυβέρνησής του γαι την γρήγορη και ύποπτη στοχοποίηση τάχα <<εθνικιστικών κύκλων>> και όχι των τούρκων ή άλλων ιδεολογικών χώρων. Θα επαναλάβουμε στον κ.Χριστόφια, όπως κάναμε και σε άλλα σχόλια, να μας ξεκαθαρίσουν τι εννούν <<εθνικιστικούς κύκλους>>, εκτός αν εννούν τους νεοκύπριους και τους ανθέλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Αν εννούν τους Ελληνες της Κύπρου ανεξαρτήτως,πάλι, ιδεολογίας θα του ξανά πούμε ότι αυτοί μάλλον προστάτες και αρωγοί θα ήταν της σορού και της μνήμης του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου !
Ολες οι μέχρι τώρα ενδείξεις προς το μέρος της Τουρκίας οδηγούν και προς τα εκεί θα πρέπει να στρέψουμε τις έρευνες μας και να μην προσπαθούμε να αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο.





Επιτροπή Ενημερώσεως επι των Εθνικών Θεμάτων






                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: