Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009


ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ Ο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ", Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ"!!!




Μέχρι τουλάχιστον ψες, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ΔΕΝ επικοινώνησε με την οικογένεια Παπαδοπούλου!
Αρκετές μέρες μετά το τραγικό συμβάν, ο αυτοαποκαλούμενος ως "καλός άνθρωπος" και ο πολιτικός της "ανθρωπιάς", δεν ανταποκρίνεται ΚΑΙ σε αυτές τις υποσχέσεις του.Και όχι, αυτή η διαπίστωση δεν αποτελεί ούτε εξύβριση, ούτε παρότρυνση για "φυσική εξόντωση" του Δ. Χριστόφια.Αποτελεί μια διαπίστωση, μετά από πολλή πίστωση χρόνου που του δώσαμε, προτού τον καταγγείλουμε δημόσια.


Δημήτρη Χριστόφια ντροπή σου!


Και δεν είναι μόνο προσωπικό το θέμα. Ήταν και το κατάλληλο μήνυμα ενότητας που έπρεπε να δώσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.Θυμάστε και το άλλο που μας έλεγε στην προεκλογική: "Πρόεδρος που ενώνει"! Τρομάρα του!
Δυστυχώς με την υποεκπροσώπηση στο μνημόσυνο και με τη συνεχιζόμενη παράλειψή σου να τηλεφωνήσεις στην οικογένεια Παπαδόπουλου δείχνεις και το πραγματικό σου πρόσωπο.Αυτό που έκρυβες στις εκλογές. Αυτό που δυστυχώς και για εμάς και για τον ίδιο, δεν είχε καταλάβει ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος.


Πηγή : christofias-watch

***Σχόλιο : Η Επιτροπή έχει επανειλημμένα καταγγείλει την συμπεριφορά του κ.Χριστόφια αν και της είναι γνωστή η ανθελληνική του τοποθέτηση, ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Δημήτρη Χριστόφια ντροπή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: