Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

«Οι αποκαλύψεις του «Έθνους της Κυριακής» συνιστούν το αδίκημα της έσχατης προδοσίας για την τέως ΥΠΕΞ κ.Μπακογιάννη


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Χρόνια και χρόνια η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ταλανίζει τα εθνικά μας συμφέροντα με τη φιλοτουρκική και φιλοσκοπιανή της προσωπική πολιτική προκειμένου να φανεί αρεστή στις ΗΠΑ.Ως προς την πρώτη, πρόσφατη συγκομιδή οι εκπομπές του δημοσιογράφου Κ.Χαρδαβέλα στο ALTER, ενώ ως προς τη δεύτερη το πρόσφατο πρωτοσέλιδο του «Έθνους της Κυριακής» (της 6/12/2009). Πρόκειται για αποκαλύψεις απορρήτου εγγράφου «Ειδικού χειρισμού» του ελληνικού ΥΠΕΞ, από το οποίο προκύπτει τα όσα μυστικά υποσχέθηκε στον Σκοπιανό ομόλογό της σε συζήτηση που είχε μαζί του στο Παρίσι, στις 19/9/2009.
Πρόκειται για συμφωνία διπλωματική, η οποία ανατρέπει την έως σήμερα ελληνική εξωτερική πολιτική για το όνομα της Μακεδονίας, η οποία χαράχθηκε από τη γνωστή απόφαση των πολιτικών αρχηγών. (Για την απόφαση αυτή βλ. το έργο μου «Η εθνική μειοδοσία του ονόματος της Μακεδονίας», εκδ. «Γεωργιάδης», Αθήνα, 2005, σελ. 13-14).Έκτοτε, με πολλές παλιμβουλίες και λοξοδρομίες, διαμορφώθηκε, τελικά, η πολιτική της κόκκινης γραμμής στις εθνικές υποχωρήσεις έναντι των Σκοπίων, η οποία ξεπεράστηκε από τις πιο πάνω συμφωνίες της κ. Ντόρας στο Παρίσι.
Οι κατάπτυστες αυτές συμφωνίες προβλέπουν ακόμη και «Υποχώρηση στο θέμα της «Μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας».
Αυτό και μόνο – πέρα όλων των άλλων – συνιστά το αδίκημα της εθνικής προδοσίας, στο βαθμό που το έγγραφο είναι γνήσιο και δείχνει να είναι, γιατί η κυρία τ. ΥΠΕΞ αποφεύγει να τοποθετηθεί η ίδια, ενώ η επίσημη Ν.Δ. «κρατά αποστάσεις για το γεγονός» (βλ. «Η Καθημερινή», της 8/12/09), χωρίς αυτό φυσικά ν’ απενεχοποιεί και τον τέως αρχηγό της που παρίστανε τον πρωθυπουργό.Η πράξη αυτή της κ. ΥΠΕΞ παραπέμπει αναλογικά στην πολιτική του ΚΚΕ από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, με κορύφωση την περίφημη 5η Ολομέλεια του 1949, οι αποφάσεις της οποίας οδήγησαν πολλούς κομμουνιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα.Ρωτούσε ο Πρόεδρος του στρατοδικείου: «Εγκρίνεις κατηγορούμενε τις αποφάσεις της πέμπτης ολομέλειας;» και η απάντηση του αγνού κομμουνιστή, που κατά κανόνα δεν τι γνώριζε, ήταν: «Ναι, τις εγκρίνω»! Απόφαση: Εκτελεστικό! (Για τις εθνοκτόνες αυτές συνέπειες βλ. το έργο μου «Η Μακεδονία» στη μέγγενη της Γ’ Διεθνούς και του ΚΚΕ», εκδ. «Κάδμος», Θεσσαλονίκη, 2008).
Τότε, οι ίδιες πράξεις και αποφάσεις, όπως της κ. Ντόρας και των λοιπών ηγετών του παρηκμασμένου αστικού κόσμου, οδηγούσε στο εκτελεστικό ενώ σήμερα οδηγούν στην ηγεσία και τη δόξα!Τα εκατομμύρια των καιροσκόπων ψηφοφόρων τις χειροκροτούν και τις εγκρίνουν! Πρόστυχοι καιροί, πρόστυχη πολιτική, εθνομειοδότες ιδεολόγοι ψηφοφόροι. Πρόκειται για δωσίλογο λαό, όπως έγραφα εδώ και πολλά χρόνια (βλ. το κείμενό μου: «Οι δωσίλογος λαός», στα «Πολιτικά Θέματα», της 18/6/1993).
Ένα νέο Γουδί θ’ αποτελούσε μια κάποια εθνική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: