Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

«Πανηγυρική ομολογία χρεωκοπίας του σάπιου συστήματος: Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης»



Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Όσο κυλά ο χρόνος τόσο και περισσότερο ακούγεται πιο έντονος ο βόγγος της Ελλάδας που πνέει τα λοίσθια. Δεκαετίες ολόκληρες, πολιτικά κόμματα – ηγέτες – δημοσιογραφία, «κυρίαρχος» λαός και συνδικάτα έπαιξαν το παιχνίδι της εθνικής ανευθυνότητας για να φθάσει η Ελλάδα εδώ που έφθασε: Στην πολυεπίεδη χρεωκοπία, την οποία πριν απ’ όλους και πάνω απ’ όλους θα πληρώσει ο «κυρίαρχος» λαός, γιατί αυτοί που λήστεψαν το Δημόσιο Ταμείο ασφάλισαν τα εκατομμύριά τους στις Ελβετικές Τράπεζες και τις off shore εταιρείες.Πρόκειται πια για μια πανθομολογούμενη χρεωκοπία του σάπιου πολιτικού συστήματος, η γιατρειά του οποίου μπορεί να γίνει με τον ανασκολοπισμό του.
Οι μεγάλοι υπεύθυνοι αυτής της ελληνοκτόνου και πατριδοκτόνου κατάληξης, προκειμένου να διασώσουν το σαρκίον τους και τα πόστα τους εφευρίσκουν την έξοδο στην «Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης» δηλαδή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.!
Αυτή τη «λύση» προτείνει ο «λαγός» που προέρχεται από το ΚΚΕ, το Συνασπισμό και νυν του ΠΑΣΟΚ, που κατορθώνει να θορυβεί και να επιπλέει αλλάζοντας ιδέες πολιτικές και κόμματα σαν τα πουκάμισα. Πρώτος στόχος και ξανά το σαρκίον και η συνέχιση του πλιάτσικου σε βάρος των ανέργων και πεινασμένων μέχρι τελικής πτώσεως.
Πρόκειται για πρόταση του «λαγού», για την οποία τα πρωτοσέλιδα της «Αυριανής» (φ. 7/12/09) γράφει ότι «έχει απήχηση στα σοβαρά στελέχη ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος», δηλαδή των δύο χρεωκοπημένων κομμάτων εξουσίας.Έτσι, αντί τα γκεσέμια των δύο αυτών ιδιωτικών κομμάτων να διαβούν την πύλη του Κορυδαλλού, με τη «λύση» αυτή οδηγούνται ξανά και ξανά στην εξουσία!
Πρόκειται για πολιτική χυδαία έξοδο από το αδιέξοδο που δημιούργησαν τα ίδια, εφαρμόζοντας, πρακτικά την πρόστυχη τακτική της αρπαχτής. Το αναμφισβήτητο πολιτικό και κοινωνικό γεγονός ότι τα δύο κόμματα – θα έλεγα οι δύο πολιτικέ συμμορίες – δεν έχουν καμμία απολύτως κοσμοθεωρητική διαφορά, δεν σημαίνει ότι νομιμοποιούνται να συγκυβερνήσουν για να διαιωνίσουν τον πολιτικό και κοινωνικό βόθρο.Συνεπώς, η σωτηρία της Ελλάδας δεν περνά ξανά μέσα από τον πολιτικό βόθρο αλλά από τον ανασκολοπισμό του σάπιου πολιτικού κόσμου.
Γονατισμένε λαέ! Εγέρσου, εξεγέρσου, γίνε αληθινός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: