Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

 Ενα σημαντικό άρθρο του τ.Δημάρχου της κατεχόμενης Μόρφου στην Κύπρο, για την λαθρομετανάστευση που βιώνει το νησί με την ίδια τακτική απο την Τουρκία, με την ίδια υπεράσπιση  των μεταναστών απο περίεργες Μ.ΚΟ και φυσικά με την <<αριστερή κυβέρνηση>> να υποθάλπτη το θέμα. Τώρα, θα μου πείτε <<αριστερή>> κυβέρνηση με σκληρό καπιταλιστικό οικονομικό πρόγραμμα και υπουργό οικονομικών υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας........

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι λαθρο-αντιρατσιστές



ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΡΥΔΑ*




Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ρατσισμός είναι όταν, στο όνομα του αντιρατσισμού, επιτρέπουν ή κάνουν τα στραβά μάτια -οι ούτω φωνασκούντες- στην κτηνώδη εκμετάλλευση των αλλοδαπών και στην τερατώδη αποκτήνωσή τους. Γιατί η πλήρης απαξίωσή τους είναι -πλην άλλων- και ο πιο κτηνώδης ρατσισμός εναντίον των αλλοδαπών δούλων υποζυγίων και άβουλων θυμάτων στις υπηρεσίες των «νονών» οικονομικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών.Και φυσικά ο κάλπικος αυτός (αριστερός δήθεν) αντιρατσισμός είναι η πιο ύπουλη μορφή ρατσισμού κατά του συνόλου της κοινωνίας. Παρασιωπούν, ή και αποκρύπτουν τον εφιάλτη της (λαθρο-)μεταναστευτικής εισβολής και τον συνακόλουθο εφιάλτη της εισαχθείσας εγκληματικότητας. Και αποκρύπτουν ταυτόχρονα ότι αυτή η εισβολή αποτελεί και παγκοσμιοποιηθείσα στρατηγική για την άλωση των ιστορικών (μας) κατακτήσεων, την κοινωνική, πολιτική και «εθνική» ισοπέδωση, καθώς και την πολυπολιτισμική πολτοποίηση των πάντων.Αυτές -φερ’ ειπείν- οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και παραομαδούλες, οι ψευτοαριστερίστικα υλακτούντες για τα δικαιώματα όλων των ειδών εισβολέων (αλλά όχι για τα δικαιώματα των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας) όπως και διάφορα ΜΜΕ, αλλά και κόμματα ή πολιτικοί μας, θα μπορούσαν να είναι ειλικρινέστεροι. Να μην αποκρύπτουν π.χ. τα εφιαλτικά γεγονότα αυτής της εισβολής, την εξάπλωση της βίας, ή την γιγάντωση των ναρκωτικών και της ναρκο-εμπορίας, τη μαστροπεία και τη νόθευση κάθε εθνικού και κοινωνικού οραματισμού αυτής της υπό κατοχήν, εποικισμό και μετάλλαξη αιμάσσουσας Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αυτοί λοιπόν οι περί ου ο λόγος, rebus sic stantibus (ούτως εχόντων των πραγμάτων), είναι την πληρέστερη και ταχύτερη διάλυση αυτής της κοινωνίας που επιδιώκουν, ίσως. Επαγγελματίες αισχρεόφημοι λαθρο-αντιρατσιστές, ωσεί «κουρδιστά πορτοκάλια», δρουν προς δόξαν του πλανητικού ιμπεριαλισμού -εκουσίως τε ή ακουσίως- και του μιλιταριστή Αττίλα, βεβαίως. Αλλά προς τι; Απορίας άξιον εστί.
Υ.Γ. Επειδή όμως θέλω να πιστεύω πως μας καίει το πρόβλημα των μεταναστών και των εποίκων, έστω και αν κάποιοι (γνωστοί) κάνουν τα στραβά μάτια -ενώ αυτοί γίνονται αθόρυβα και μέσον ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων- θα θυμίσω αυτό που είπε κάποτε ένας ύψιστος σύμβουλος του πρώην Γερμανού Καγκελάριου Χ. Κόλ: «...πρέπει να ανακαλύψουμε μειονότητες ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν». Και ο κώδων δεν έπαψε έκτοτε να ηχεί. Λέει τίποτα αυτό στους συμπο και αντιπολιτευόμενους; Γκρίζα η απάντηση, μα τέλειος ο εξευτελισμός (μας).

* Πρώην Δήμαρχου Μόρφου.






Πηγή : kipriakon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: