Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η Επιτοπή Ενημερώσεως επι των Εθνικών Θεμάτων για την δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή

Η δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή έρχεται σε μια δύσκολη καμπή του Κυπριακού. Το τελευταίο διάστημα οι πιέσεις προς την ελληνοκυπριακή πλευρά είχαν γίνει προκκλητικά ασφυκτικές.
Απο την κλοπή της σωρού του Τ.Παπαδόπουλου μεχρι την βεβήλωση του τάφου του Σ.Κυπριανού και άλλων καίγοντας τα εθνικά μας σύμβολα. Παράλληλα άρχισαν να διαρρέουν διάφορα <<απόρρητα>> έγγραφα στοχοποιώντας ανθρώπους και φορείς με επιρροή στον ελληνισμό της Κύπρου, που είχαν τοποθετηθεί ενάντια στο σχέδιο Ανάν  και πιθανόν να κρατούσαν την ίδια στάση.
Ενας απ' αυτούς ήταν ο Αντης Χατζηκωστής και το συγκρότημα ΔΙΑΣ( Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ , ΣΙΓΜΑΤV,κ.α) που είχαν σταθεί απέναντι απο το σχέδιο Ανάν.
Αυτό ο διεθνής παράγοντας(κύρια ο βρετανικός ιμπεριαλισμός) δεν το ξαναήθελε εμπόδιο στα σχέδια του. Βέβαια σ''ολα αυτά δεν θα πρέπει να μείνει απ'έξω η προβοκατόρικη τουρκική χείρ!
Ο Ελληνισμός,όμως, δεν πρόκειται να υποκύψει.
Του Ελληνος ο τράχηλος ζυγό  δεν υπομένει!
Η Επιτοπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θέμάτων εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή και τα θερμά της συλληπητήρια προς τους οικίους του. Επίσης θέλει να βεβαιώσει τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι θα βρισκόμαστε στις επάλξεις και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι σε κανένα!


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια: