Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

266.250....

Του Γιατρού Θέμου Γκουλιώνη
Μέλους της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Διακόσιες εξήντα έξη χιλιάδες, διακόσιοι πενήντα ξαφνικοί <<έλληνες>>(κατά ανακοίνωση του Υπ. Εσωτερικών), ακριβώς. Ούτε ένας παραπάνω,ούτε ένας παρακάτω. Τόσοι είναι αυτοί που ξέρουν άψογα τα Ελληνικά, γνωρίζουν την Ιστορία της Ελλάδας και αισθάνονται Ελληνες για να αποκτήσουν και το χαρτί που θα πιστοποιεί όλα αυτά και θα τους επιτρέπει να ψηφίζουν κιόλας. Για να είναι ο αριθμός τόσο ακριβής σημαίνει ότι όλοι έχουν ήδη περάσει τις εξετάσεις τους με επιτυχία.
Εδώ όμως ανακύπτουν μερικά καίρια ερωτήματα : Για την γνώση της Ιστορίας και της Ελληνικής γλώσσας έχουν συσταθεί οι απαραίτητες αδέκαστες εξεταστικές επιτροπές, ή πέρασαν με το κλείσιμο του (αριστερού) ματιού; Και για να έχουμε καλό ρώτημα σε ποιό βιβλίο Ιστορίας εξετάσθηκαν; Μήπως σε εκείνο που αποσύρθηκε; γιατί εφ' όσον αποσύρθηκε απο το επίσημο Κράτος, σημαίνει ότι δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης της Πολιτείας(Εκτός και αν κάθε κόμμα έχει και το δικό του βιβλίο Ιστορίας οπότε ο ισχυρισμός περί <<επιστήμης>> για την Ιστορία πάει περίπατο. Και για να καταλάβει και ο πλέον άσχετος, σκεφθείτε κάθε κόμμα να είχε και τη δική του Ιατρική Επιστήμη τι γέλια θα κάναμε).
Τώρα για το αν αισθάνονται Ελληνες αυτοί οι άνθρωποι , αυτό πώς πιστοποιείται; Τους πέρασαν απο κάποιον (άγνωστο σε μας) ειδικό μαγνητικό τομογράφο; Και σε ποιό σημείο της τομογραφίας φάνηκε αυτό; Στο μυαλό; Στην καρδιά; Στην κοιλιά; (ή και ακόμα λίγο παρακάτω;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: