Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΝΙΚ.ΜΠΑΚΟΛΑΣ
Πάρεδρος Παιδ.Ινστ.-Επιθεωρητής
Μέλος του Δ.Σ. της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Κατά το Ελληνικό Σύνταγμα, που δεν καταργήθηκε ακόμα, είμαστε ένα κράτος Δημοκρατικό και Ορθόδοξο. Αυτή η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα της Δημοκρατίας μας, προστατεύεται και πρέπει να λειτουργεί μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σύμβαση της Ρώμης, άρθρο 9 και πρόσθετο πρωτόκολλο, άρθρο 2/Ν.Δ.53/74) και μέσα στα πλαίσια του Ο.Η.Ε.( Ανθρώπινα Δικαιώματα,άρθρο 26 παράγρ.3).Και ως Κράτος κληροδοτήσαμε από όλα τα προηγούμενα Συντάγματα, από το 1821, το αυτονόητον αλλά και την υποχρέωση προς την ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής Συνειδήσεως.Πράγμα που μας συνέδεσε και μας συνδέει με όλον τον Ελληνισμό,με το ΄Έθνος, με την απανταχού Ρωμηωσύνη.Και είναι αυτό σωστό και σύμφωνο με την παγκόσμια αναγνώριση της Οικουμενικότητας του Ενιαίου Πολιτισμού,της Αρχαιότητας, του λεγόμενου Βυζαντινού και του Νεώτερου.Δυστυχώς αυτή η ιστορική ταυτότητά μας, αυτός ο πάγια και με πολύ αίμα κατοχυρωμένος φιλοσοφικός προσανατολισμός του Γένους της Ρωμηωσύνης και των Ελλήνων, τα τελευταία χρόνια βίαια και προκλητικά αγνοείται, με προσχήματα δήθεν σωβινιστικά, εθνικιστικά, ρατσιστικά, πολυφυλετικά, φεμινιστικά, πολυπολιτισμικά κ.λ.π. Άρχισε με την επέμβαση στη Γλώσσα ,κορυφώθηκε με τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό και συνεχίζει το βάθεμα και πλάτεμα με την Παγκοσμιοποίηση.Μας ήλθαν οι δυστυχισμένες στρατιές των ξένων και τώρα οι εκσυγχρονιστές ετοιμάζονται να αλλάξουν και τον Κώδικα Ιθαγένειας με βάση το δίκαιο του έδαφους(Jussoil) και όχι το δίκαιο του αίματος. Έτσι δεν θα υπάρχει διάκριση στους όρους Ομογενείς και αλλογενείς. Μερικές σέκτες με την φιλοσοφία τους καλλιεργούν και διδάσκουν στους νέους μεθόδους αυτοκτονίας και τα σοβαρά κράτη, λαβαίνουν σοβαρά μέτρα.Οι δικοί μας ηγέτες αγνοούν τις πρωτοβουλίες δύο Πρωθυπουργών της Γαλλίας για τις σέκτες και προωθούν την αυτοκτονία ενός ολοκλήρου ιστορικού ΄Εθνους.Η λεγόμενη πνευματική ηγεσία του τόπου δεν διδάχτηκε τίποτε από την πρόβλεψη του Karl Popper ή του δικού μας Βασιλειάδη για την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, επειδή είχαν απολυτοποιήσει την Επιστήμη.Η απολυτοποίηση της ομάδας Ρεπούση, κάποιων Σεξολόγων , Ιατρικών κύκλων ή ασυλοποίηση πολλών κατεστημένων ομάδων ,οι πολιτικές καλύψεις και η δήθεν ισότιμη προβολή αυτών των φαινομένων, πλήττουν βάναυσα την Συνταγματική Λειτουργία της Δημοκρατίας μας.Με το υπνωτικό του πανσεξουαλισμού, αρχίζουν την διαπαιδαγώγηση αποβλάκωσης από το Νηπιαγωγείο. Με την διαρκή περιφρόνηση των αξιών του Συντάγματος, πιστεύουν κάποιοι ότι πιο εύκολα θα κυβερνούν τα βλήτα. Αυτά είναι τα σκάνδαλα των σκανδάλων.
Έτσι νομίζουν ότι το σχέδιο Ανάν θα προχωρήσει ,ότι ο ενοχλητικός Μπολάνος της Χειμάρας θα ξεχασθεί στις φυλακές,ότι ο Νεομωαμεθανισμός θα κυριαρχίσει πάλι,ότι τα Σκόπια και οι Ουτσεκάδες θα πετύχουν στα σχεδιά τους…
Καιρός είναι να ξυπνήσουμε.!!!..Και το ξύπνημα είναι απλό. Ας προσέξουμε τα μαθημάτα του Σχολείου. Τα Αναγνωστικά είχαν ουσία Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού. Τα νεωτεριστικά και στη γλώσσα μας καλλιεργούν την σύγχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: