Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

«Στίφη εισαγόμενων κυβερνητικών συμβούλων»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Η «υπερήφανη» Ελλάδα, δεν ζει πλέον μόνο με την τριπλή κατοχή των Ευρωπαίων «εταίρων», αλλά και κάτω από τις «συμβουλές» - διαταγές των ξένων ειδικών συμβούλων που μας κουβάλησε ο πρωθυπουργός για να «σώσουν» την ελληνική οικονομία!
Είναι ο πρώτος που φτύνει τους Έλληνες επιστήμονες – και καλά τους κάνει – αφού τους θεωρεί ανίκανους να βοηθήσουν στην έξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο και ο ίδιος, με το κίνημά του, έβαλε πλάτη. Η διακηρυσσόμενη «διαφάνεια» επιτάσσει να γνωρίζουν οι Μαμελούκοι (οι «υπερήφανοι» Έλληνες θέλω να πω), πόσα τους στοιχίζουν αυτοί οι εισαγόμενοι γκουρού, όπως εύστοχα αναρωτάται «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» της 14/2/2010, στη σελ. 3).
Τελικά, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Αυτό φυσικά δεν απασχολεί τους «μπροστάρηδες» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παίρνουν υψηλά πόστα, υψηλές αμοιβές για να σιωπούν.
Έτσι, η «σοσιαλιστική» Ελλάδα βρίσκεται, περίπου, στην εποχή του 1947, που το ΙΚΑ είχε Αμερικανό διοικητή! Άντε με το καλό να ξαναζήσουμε την «ανεξάρτητη» Ελλάδα της εποχής εκείνης. Ο πρωθυπουργός και το «κίνημα» στρώνουν το χαλί!
Η Ελλάδα στους Έλληνες! Ντροπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: