Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς βίζα στην Ελλάδα

 Του Σπύρου Δημητρίου
Οργανωτικού γραμματέα της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Για χειρονομία καλής θέλησης από την Ελλάδα, αν και βρίσκεται σε κρίση, προς Τούρκους επιχειρηματίες για 48ωρη είσοδο άνευ προξενικής θεώρησης, γράφει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, αναφερόμενη στην επίσκεψη του Τούρκου Υπ. Επικρατείας, αρμόδιου για θέματα Εξωτερικού Εμπορίου, Ζαφέρ Τσαγλαγιάν στην Ελλάδα. Ο κ. Τσαγλαγιάν, που μετέβη στην Ελλάδα με 213 επιχειρηματίες, προέβλεψε ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για τους Τούρκους επενδυτές.
Είναι αυτός  κύριος που ήθελε να μας πεί πως θα βγούμε απ'την κρίση χωρίς να βλέπει σε τι χάλια είναι το σπίτι του! Είχαμε γράψει εκτενές άρθρο στις 16/2 γι αυτό το θέμα, και την προσπάθεια συλλογής υπογραφών για την αναστολή πτήσεων μαχητικών στο Αιγαίο με την συνδρομή του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου του κ.Κουτσίκου τέως της Μαριέττας <<Ρεπούση>>!
Κι όλα αυτά με συνεχείς και καθημερινές παραβιάσεις των τούρκων στο αιγαίο καθώς και επικίνδυνες παρενοχλήσεις των πολεμικών μας σκαφών, την ώρα ασκήσεων!
Εμείς, φυσικά, τα καλά παιδιά απέναντι στην μιλιταριστική και ισλαμική τουρκία για το καλό του Γιωργάκη, του τώς Μαριέττας και των <<αριστερών>> οπαδών της παγκοσμιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: