Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Συνθήματα 25ης Μαρτίου: Στα Τίρανα καίνε την ελληνική σημαία και τα Σκόπια επιδίδουν διάβημα...

Όταν δείχνεις αδύναμος, ειδικά στο εσωτερικό σου μέτωπο, οι εχθροί σου καιροφυλακτούν να σε κτυπήσουν και αυτό συμβαίνει με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το σύνθημα της ΜΥΑ/ΛΣ κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου και της αντίδρασης που ακολούθησε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Tο Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κάλεσε αύριο την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, για να της επιδόσει διάβημα διαμαρτυρίας εκ μέρους των Αλβανών των Σκοπίων!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μάρτιν Μαρτίνοφσκι κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου,ερωτηθείς αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης για τα συνθήματα στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, δήλωσε ότι «εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας δεν συμβάλλουν στην οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας».
Όλα τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρονται εκτενώς στα συνθήματα που ακούστηκαν στην διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα, στις 25 Μαρτίου, καθώς και στην αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και στο γεγονός ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση του περιστατικού.
Χθες στα Τίρανα νεαροί έκαψαν την ελληνική σημαία, παρουσία δύο Αλβανών βουλευτών! Από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν υπήρξε καμία αντίδραση για το γεγονός αυτό.
Σημειώνεται ότι ότι σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες παρελάσεις είχαν ακουστεί αυτά τα συνθήματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαφορά είναι η στάση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη...


Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: