Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τέσσερις παραβιάσεις του ΕΕΧ από την τουρκική Αεροπορία

Δύο σχηματισμοί μαχητικών της τουρκικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν σήμερα δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και τέσσερις παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).
Από τα 14 συνολικά τουρκικά μαχητικά τα έξι έφεραν οπλισμό ενώ η όλη δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
Η ελληνική «αντίδραση» την ώρα που τα τουρκικά μαχητικά πετούσαν εντός του ΕΕΧ περιορίστηκε, για άλλη μια φορά, στη διακριτική παρακολούθηση...

Νοητική παρεκτροπή... του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις παραβιάσεις.

Νοητική παρεκτροπή από τον - κατά τα άλλα - συμπαθέστατο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, αναφορικά με τις πρόσφατες τουρκικές κρουαζιέρες στον Aργοσαρωνικό. Ίδου τι δήλωσε σήμερα, αναφορικά με το θέμα κατά τη διάρκεια διαλόγου με δημοσιογράφο ραδιοφωνικού Σταθμού.
ΔΗΜ/ΦΟΣ: Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στο Σούνιο. Αυτό δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς…
Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Είναι αυτό που κάνουν οι Τούρκοι εδώ και πολλά χρόνια (;;;;;!), προσπαθούμε να το περιορίσουμε (;;;;;!) και προσπαθούμε, και ήδη υπάρχει και εξαγγελία του Υπουργείου Άμυνας, για τον περιορισμό των εξοπλιστικών δαπανών. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ζούμε στην Ελλάδα. Δυστυχώς έχουμε γείτονες οι οποίοι δείχνουν μία επιθετική συμπεριφορά.
ΔΗΜ/ΦΟΣ: Μολονότι λένε ότι πιστεύουνε στον περιορισμό των εξοπλισμών εκατέρωθεν…
Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Μακάρι να το εννοούσανε κιόλας για να μπορούμε να το εννοήσουμε κι εμείς.
Είμαστε βέβαιοι ότι αν διαβάσει τη δήλωση του θα καταλάβει και ο ίδιος την πολιτική και εννοιολογική ανεπάρκεια της.


Πηγή : http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: