Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Είμαστε Έλληνες; Αγαπάμε την Πατρίδα μας;Θέλουμε να μη σβήσει η Ιστορία μας και να συνεχίσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να είναι υπερήφανα που είναι Ελληνες; Θέλουμε να μη σβήσει απο το χάρτη η ΕΛΛΑΔΑ; Υπάρχει ένα μικρό πετραδάκι που μπορούμε να βάλουμε και εμείς, συμβάλοντας έστω και ελάχιστα και δίνοντας το μύνημα ό,που πρέπει, ότι έχουμε εθνική συνέιδηση, λατρεύουμε την Ελλάδα μας και δεν θέλουμε να χαθεί όπως χάθηκε η Μικρά Ασία.
ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ, όπως στην Τουρκία που είναι τα πάντα κόκκινα απο τις σημαίες τους που κυματίζουν για να δείχνουν ότι η πατρίδα τους είναι γι' αυτούς το πάν.
Εμείς, ούτε στις Εθνικές μας επετείους δεν κάνουμε τον κόπο να βάλουμε σημαία να δείξουμε ότι έχουμε μια Εθνική Επέτειο και τιμούμε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ.Απλά αγαπώ την πατρίδα μου και δεν θέλω να την χάσω, όπως έχασαν οι γονείς μου την δική τους πατρίδα, τη Μικρά Ασία.

Παρασκευή Παπαγεωργίου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: