Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι Αλβανοί «σφράγισαν» εταιρία του Επάρχου Κάτω Δρόπολης!

Στο στόχαστρο του Μπερίσα, όσοι διαφωνούν.
Mια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Αλβανία, η "Δρόπολη", που μετέφερε καθημερινά επιβάτες από την Αλβανία στην Αθήνα και αντίστροφα, "σφραγίστηκε" από τις υπηρεσίες του Αλβανικού κράτους. Όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και Έπαρχος Κάτω Δρόπολης Δημήτρης Μαλιούκης, ο λόγος που έκλεισαν την εταιρεία του είναι ασήμαντος και μιλά για πολιτική δίωξη.
Η ιστοσελίδα "Δερόπολη", σχολιάζοντας το γεγονός έγραψε σχετικά:
Δεν λέει να σταματήσει το κυνήγι των ανθρώπων της κυβέρνησης Μπερίσα κατά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μειονότητας. Μετά την προ ημερών έφοδο ανθρώπων σταλμένων κατευθείαν από τα Τίρανα, με ελέγχους και επιβολή προστίμων σε πολλές μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή Δρόπολης, έρχεται προχθές το κλείσιμο της μοναδικής Δεροπολίτικης εταιρίας λεωφορείων «Δρόπολη». Καιρό τώρα άνθρωποι του Μπερίσα έχουν εξαπολύσει στην περιοχές της Μειονότητας «πογκρόμ» απολύσεων όσων συμπατριωτών μας δεν ψήφισαν το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, ενώ τώρα με πρωτόγνωρη εκδίκηση θέλουν να κάνουν ζημιά σε όσους επιχειρηματίες ή μικροεπιχειρηματίες δεν πήγαν με τα νερά τους. Έτσι σειρά αυτές τις μέρες είχε η εταιρία λεωφορείων «Δρόπολη», η οποία καιρό τώρα εξυπηρετεί και διευκολύνει αφάνταστα τους συμπατριώτες μας επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από την Ελλάδα.
Να σημειώσουμε ακόμα πως το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων της Δρόπολης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζονται και δυναμικές κινητοποιήσεις ως απάντηση στο τελευταίο «πογκρόμ» των ανθρώπων του Μπερίσα στην περιοχή".

Πηγή : http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: