Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Oψιμοι, άκριτοι και άδικοι κατήγοροι του ΔΝΤ. Χρόνια και χρόνια στη σιωπή και στο ζήτω

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδερου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ωρύονται, σκούζουν και πλαντάζουν από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τον Τύπο, για την είσοδο του ΔΝΤ στην πτωχεύσασα Ελλάδα, ΟΛΟΙ εκείνοι οι οποίοι δεκαετίες στήριξαν και αναπαρήγαγαν το πιο χυδαίο συμμοριακό εξουσιαστικό μπλοκ πρόστυχων συμφερόντων.
Αντί πολλοί απ’ αυτούς να έχουν συλληφθεί για δοσιλογισμό βγαίνουν στα κανάλια και στον Τύπο και καταγγέλλουν το ΔΝΤ, το οποίο οι πολιτικοί τους νταβατζήδες προσκάλεσαν με ικεσίες.
Αφού έφαγαν και πλιατσικολόγησαν τα λεφτά του «κυρίαρχου» λαού, καταγγέλλουν τους δανειστές! Τι πολιτική, κοινωνική και ατομική αθλιότητα! Ένας ολόκληρος κόσμος που οικοδόμησε την αντιπατριωτική του καριέρα στους υπονόμους του άθλιου πολιτικού συστήματος ζητά τα ρέστα από τους δανειστές!!!.
Καλύφθηκαν και καλύπτονται όλοι πίσω από την πρόστυχη θεωρία της τυπικής νομιμότητας, για την οποία εδώ και εφτά δεκαετίες, ο πρόγονος του σημερινού πρωθυπουργού έλεγε: «Ο τίτλος της τυπικής νομιμότητας δεν είναι επαρκής, αν δεν συνοδεύεται από τον τίτλο της εθνωφελείας».
Το ήξεραν, το υπηρετούσαν, το χειροκροτούσαν, κι αυτό συνεχίζουν να κάνουν, αυτό το σύστημα το οποίο ποτέ δεν είχε τη σφραγίδα της εθνωφελείας. «Κυβερνούσε» για να διανέμει τα λάφυρα του πλιάτσικου, όπως αλληλοκατηγορούνταν μέσα στη «βουλή» οι τότε πρωθυπουργοί της Ελλάδας (Α. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκης) (βλ. «Επίσημα Πρακτικά της Βουλής», της 20 Μαρτίου 1992, σελ. 4973-4974).
Όλους αυτούς τους όψιμους «πατριώτες» ποιος και πως θα τους δικάσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: