Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

«Είμαστε αντιεξουσιαστές! Ήρθαμε να κάνουμε ανατροπές»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτά τα ωραία λόγια εξαπέλυσε ο «ανατροπέας» Τζέφρυ από το βήμα του «εκτροφείου της διαφθοράς» δηλαδή από τη λεγόμενη βουλή, προσθέτοντας: «Αν δεν καταπολεμήσουμε τη διαφθορά θα μας πάρουν με τις πέτρες όλους»!
Εξπέρ της πολιτικής απάτης ο κ. πρωθυπουργός και γνώστης της μαλακίας που ενδημεί τους πασοκικούς κύκλους, που εξακολουθούν να τον στηρίζουν και να τον ψηφίζουν, τόλμησε να παραστήσει τον αντιεξουσιαστή και τον «ανατροπέα», κατά το πρότυπο του πρώτου διδάξαντος κ. Καρατζαφέρη (Αυτή την τεράστια και γοερή πολιτική απάτη του… γαλατά την ανέδειξα σε δύο κείμενά μου τα οποία δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των εθνικών θεμάτων, με ημερομηνία 24 Μαρτίου και 19 Μαΐου.
Στα κείμενα αυτά γίνεται λόγος και για την εννοιολογική σημασία της ανατροπής. Όσο για τον «αντιεξουσιαστή» Giorgo θα έλεγα ότι διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο του πρωταγωνιστή του θεάτρου του παραλόγου.
Δύο δεκαετίες, υπουργός ο Τζέφρυ κατάλαβε πολύ καλά με τι λοβοτομημένους ψηφοφόρους έχει να κάνει και γι’ αυτό λέει αυτές τις γελοιότητες.
Αν αυτός είναι «αντιεξουσιαστής», μαζί με τα γύρω του λαμόγια, τότε οι πεινασμένοι, οι άνεργοι και οι απελπισμένοι τι είναι;
Αυτοί είναι «εξουσιαστές» κατά το γνωστό υπερμεγέθες απατηλό και εξωπραγματικό σύνθημά του: «Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία»;
Μπράβο σου Giorgo: Γνωρίζεις άριστα ότι απευθύνεσαι σε πολιτικούς Αυστραλοπιθήκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: