Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ή ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ ή ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η αναζήτηση μέσων λύσεων σε ότι αφορά στο χαρακτηρισμό της, δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από ένα χάρτινο μπερντέ πίσω από τον οποίο επιχειρούν να κρύψουν τη γύμνια τους και το ραγιαδισμό τους οι διαχειριστές του ενδοτισμού.
Καμία χώρα στον κόσμο δεν είχε μέλλον, βιωσιμότητα και προοπτική, νερώνοντας το κρασί της εθνικής της αξιοπρέπειας στις διακρατικές σχέσεις. Παντού και πάντα όπου τα φραστικά μορφώματα υποκατέστησαν την υπεύθυνη εθνική στάση, οι λαοί το πλήρωσαν ακριβά, οι αντιπαραθέσεις δεν εξέλειπαν, δεν εξέλειπαν ούτε τα φαινόμενα αλυτρωτισμού.Ο βιασμός της ιστορίας είναι καταδικασμένος να μην κρατά επ αόριστον.Και αργά ή γρήγορα έστω και με τρόπο αιματηρό η ιστορική εξέλιξη έρχεται να παραμερίσει τις ολέθριες αυταπάτες...
Η Ανατολική και η Δυτική Γερμανία ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στην καρδιά της «πολιτισμένης Ευρώπης».Η Βόρεια και Νότια Κορέα θα είναι κοντολογίς ένα δεύτερο παράδειγμα στην απομακρυσμένη Άπω Ανατολή.
Μπορεί για την κλίκα των Μιλόσοσκι – Γκρούεφσκι η «Μακεδονική» φιλολογία να εμπεριέχει και κάμποσα στοιχεία κοντόφθαλμου εγωισμού, αλλά για τον Ελληνικό λαό τα «Μακεδονικά» παζάρια, αποτελούν σοβαρό ζήτημα απόλυτα ταυτισμένο με την μακραίωνη εθνική του ταυτότητα και φυσιογνωμία και όχι μια συμβατική λύση ενός μακροχρόνιου προβλήματος που συνιστά αγκάθι στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς.
Προς τι οι πανηγυρισμοί λοιπόν για την «Μακεδονία του Βαρδάρη???
Ποιός από τους κατοίκους του κρατικού μορφώματος θα ρωτηθεί αύριο για την προέλευσή του και θα δηλώσει Μακεδόνας του Βαρδάρη και όχι απλά Μακεδόνας???
Ποιά άλλη χώρα δε θα αποφύγει τον πειρασμό σταδιακά να εγκαταλείψει το …σιδηροδρομικό προσωνύμιο και να αρκεστεί στο προσφιλέστερο «Μακεδονία»???
Μην παίζετε με την αλήθεια τσαρλατάνοι του ενδοτισμού.
Η ενασχόληση με τα εθνικά προβλήματα δεν εξαντλείται στα προτυπωμένα ταμπελάκια μπροστά από τους εκπροσώπους στις διεθνείς συναντήσεις.
Οποιαδήποτε προθέματα και αν σκαρφιστείτε, η αλήθεια δε θα πάψει να είναι λιγότερο αμείλικτη και επώδυνη για τον Ελληνισμό.
Οι Σκοπιανοί θα έχουν κερδίσει το «Μακεδονικό» προσδιοριστικό τους…
Η Ελλάδα θα έχει απολέσει και θα συνδιαχειρίζεται ένα ουσιαστικό κομμάτι της εθνικής της ταυτότητας…
Ο ασκός του Αιόλου για εθνική και γεωπολιτική αποσταθεροποίηση θα έχει ανοίξει…
Κι εσείς δε θα είστε τίποτε περισσότερο από ντροπιαστικά και κατάπτυστα μιάσματα στη σύγχρονη Ελληνική πολιτική ιστορία.

Πηγή : http://ellinikoforum.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: