Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δια βίου αμάθεια με το νέο υπουργείο απαιδείας!( Αποκάλυψη της εφ. «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» )

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Η πιο επικίνδυνη, πολιτικά – κοινωνικά – οικονομικά και εθνικά -κυβέρνηση που διαγούμησε ποτέ την Ελλάδα είναι η «κυβέρνηση» η σημερινή, που την έσπρωξε στα νύχια του ΔΝΤ.
Όσοι την υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση πολιτική είναι δοσίλογοι ενώπιον της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Έθνους.
Το γεγονός ότι εξαπάτησε εκατομμύρια ψηφοφόρους – αφελείς και συμφεροντολόγους – δεν αίρει τις αμαρτωλές της ευθύνες.
Ευθύνες που δεν περιορίζονται μόνο στην επιβολή της πείνας αλλά εκτείνονται και στη γρήγορη εκτέλεση του Σχεδίου του γνωστού Κίσσιγκερ για τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων στη γλώσσα, τον πολιτισμό και την Ιστορία τους.
Το σχέδιο αυτό ενόρκως εκτελεί η ηγεσία της αμάθειας - της προγραμματισμένης αμάθειας – η οποία εδώ και χρόνια είχε το θράσος χιλίων πιθήκων να προτείνει την αντικατάσταση της ελληνικής γλώσσας με την αγγλική!!!
Κι όμως, αυτός ο δοσίλογος λαός την ψηφίζει χρόνια και χρόνια χωρίς ντροπή!
Έτσι, λοιπόν, η κυρία υπουργός έσπευσε τάχιστα να καταργήσει το «εθνικής» από τον τίτλο του Υπουργείου Παιδείας.
Προχώρησε στην κατάργηση της βάσης του 10 για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και προσφάτως: «Μετά το μη διαβάζετε, τώρα η κυβέρνηση λέει να μην… πάτε σχολείο»,. αφού «αυξάνεται κατά 30% ο αριθμός των απουσιών που δικαιούται να κάνει κάθε μαθητής!» (Όπως γράφει το σχετικό τεκμηριωμένο ρεπορτάζ της εφ. «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» της 2/5/, σελ. 7).
Ψηφοφόροι και υπουργεία για τα μπάζα! Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τι κάνουν; Προφανώς ατενίζουν τα μπάζα χωρίς ανησυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: