Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

«Η οργή του κόσμου έκανε συντρίμμια ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Στην απόλυτη απαξίωση το πολιτικό προσωπικό» (Πρωτοσέλιδο της «Αυριανής» της 18 Ιουνίου, που σχολιάζει αποτελέσματα δημοσκο¬πήσεως).

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Παρά τους τεκτονικούς πολιτικούς και κομματικούς σεισμούς που δέχεται το αποσυντιθέμενο πολιτικό σύστημα, οι αριθμοί δείχνουν ότι κρατά ακόμη. Τον ισχυρισμό μου αυτό τον στηρίζω στο γεγονός ότι το εκλογικό σώμα στηρίζει το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 28% και τη Ν.Δ. με 20%.
Μέσα στον κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό Αρμαγεδδώνα, τον οποίο επέβαλε η κυβέρνηση στο «κυρίαρχο» λαό, τα ποσοστά αυτά τα θεωρώ υψηλά, προκλητικά και ανθελληνικά. Όταν η Ελλάδα βιώνει αυτά που βιώνει εξ αιτίας της χυδαιότητας των ηγεσιών των δύο πατριδοκτόνων κομμάτων, τα ποσοστά αυτά είναι εμετικά και τυχοδιωκτικά. Αποτελούν το αποκορύφωμα του πολιτικού φιλοτομαρισμού, ο οποίος αποδεικνύεται από τούτο το απλό ερώτημα:
Πόσοι απ’ αυτούς τους θιασώτες της οικονομικής χρεοκοπίας και της ανείπωτης διαφθοράς δεν εξυπηρετήθηκαν ατομικά και φαυλοκρατικά από τα δύο αυτά κόμματα; Υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ; Να μας το πει. Κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: