Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

H Ελλάδα στο σφυρί αλλά ο «κυρίαρχος» λαός χωρίς ντροπή!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αντιγράφω από το πρωτοσέλιδο της «Αυριανής» - που με τόσο πάθος και τόσο λάθος στήριξε το όργιο της λεηλασίας του δημοσίου ταμείου από τους «συντρόφους» του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80 και ολίγο επέκεινα.
Ήταν η μαύρη «αλλαγή», τα τέρατα και τα σημεία της οποίας καταγράφω στο έργο μου: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα».
Να, λοιπόν, η κατάληξη της «αλλαγής» με την ένθερμη συμπαράσταση της Ν.Δ. και τη χρόνια ουδετερότητα και των «άλλων δημοκρατικών δυνάμεων», πολλά στελέχη και οπαδοί των οποίων κάτι τις πήραν από το μεγάλο φαγοπότι!
Όλοι τους διαμοίρασαν τα ιμάτια της ταλαίπωρης πατρίδας, η οποία τώρα βρίσκεται στην εξής οδυνηρή κατάσταση, όπως την αναδεικνύει η εν λόγω εφημερίδα γράφοντας (φ. της 4 Ιουλίου) «Τα τεράστια ελλείμματα πνίγουν τις ΔΕΚΟ και τινάζουν στον αέρα το πρόγραμμα σταθερότητας.
Επειγόντως στο σφυρί: ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΤΡΑΜ, ΕΛΤΑ, ΕΑΣ, ΕΑΒ, ΕΛΒΟ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ. Το Δημόσιο έχει αποφασίσει να πουλήσει και μεγάλο πακέτο μετοχών από τον ΟΤΕ και τα ΕΛΠΕ καθώς και ζωτικούς τομείς της ΔΕΗ»!
Αυτό και αν δεν είναι αλλαγή με τα όλα της.
Δύο δεκαετίες και πάνω τη στήριξαν οι... σοσιαλιστές ψηφοφόροι αρπάζοντας, γλείφοντας και χειροκροτώντας.
Όλους αυτούς και τους... μπροστάρηδες ποιος και πως θα τους δικάσει;
Γιατί να υποφέρουν, χρόνια και χρόνια, και όσοι δεν άρπαξαν και δεν έγλειψαν κοκαλάκια και «χαρισματικούς» «ηγέτες»;
Όμως παρά το γεγονός ότι οι εθνικοί νεκροθάφτες λεηλάτησαν την Ελλάδα, το μεν ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 23,4% των ψηφοφόρων, η δε Ν.Δ. το 15,6% (βλ. το ίδιο φ. σελ. 3).
Κατάσταση νοσηρή και χυδαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: