Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα καταδικάζει την άνανδρη δολοφονία του Ελληνα της Χιμάρας Αριστοτέλη Γκούμα απο ακραία--φασιστικά και ανθελληνικά στοιχεία του αλβανικού παρακράτους με την σιωπηρή συμμετοχή της επίσημης αλβανικής πολιτικής που δυναμιτίζει συνεχώς τις σχέσεις των δύο κοινοτήτων και όχι μόνο, με τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις των τσάμηδων αλλά και τις πιέσεις του ελλήνων της Βορείου Ηπείρου μέσα στις περιοχές τους.
Καλεί την Ελληνική κυβέρνηση να προστατέψει τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου απο τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν απο τον αλβανικό επεκτατισμό να προσφύγη για αυτή την συμπεριφορά της Αλβανίας στην Ευρωπαική Ενωση, στον  ΟΗΕ και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ακόμη να καλέσει τον αλβανό πρέσβη και να του τονίσει ότι τέτοιες συμπεριφορές έχου αντίκτυπο στου αλβανούς που ζούν και εργάζονται, παρανόμως οι περισσότεροι, στην  Ελλάδα.
Τέλος καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αναθεωρήσει επιτέλους την βλακώδη πολιτική της μόνιμης και διαρκούς συγκαταβατικότητας στην εξωτερική της πολιτική, προς όφελος της Ελλάδας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

1 σχόλιο:

Po είπε...

Πρέπει πρώτα να ξεφορτωθούμε την ανθελληνική Κυβέρνηση Κατοχής διεθνών συμφερόντων για να δυνηθή να κάνει το Ελληνικό Κράτος κάτι.

Εν τω μεταξύ ας αγωνισθούμε μόνοι μας, χωρίς Κράτος. Έτσι δεν εξεκίνησαν και οι ήρωες του '21;