Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

O βόθρος των γαλαζοπράσινων παρανόμων και ανηθίκων προσλήψεων διερράγη

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Βοθροποιημένη βόμβα έριξε ο ... άτεγκτος κήνσορας της πολιτικής ηθικής αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως τη Δευτέρα το πρωί της 5ης Ιουλίου στον τηλεοπτικό δίαυλο «Mega».
Κραδαίνων ονομαστικές καταστάσεις και συστάσεις βουλευτών και υπουργών της Ν.Δ. - αυτό το άθλιο απομεινάρι του δημοσίου - το οποίο ο «νέος» αρχηγός αποκαλεί ως «παράταξη των αξιών και των αξίων» - αποκάλυψε «σωρεία ρουσφετολογικών προσλήψεων στην εταιρεία Αγρογή από τον τότε υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη» (βλ. τα ρεπορτάζ των αθηναϊκών εφημερίδων της 6ης Ιουλίου).
Τρεις, περίπου, εκατοντάδες προεκλογικές προσλήψεις, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν συγγενείς υπουργών και βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ.
Οι αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα έκαναν τόση αίσθηση στην κοινή γνώμη, ώστε και αυτή «Η Καθημερινή» να δίνει στο σχετικό ρεπορτάζ τον εξής... αξιοκρατικό τίτλο: «Ρουσφετολογικές προσλήψεις από Χατζη¬γάκη» (φ. 6η Ιουλίου).
Όργιο αυθαιρεσίας, παρανομίας και κομματικού και συγγενικού τραμπουκισμού με καταλήστευση και κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η ελληνική οικονομία έπνεε τα λοίσθια και οι εξουσιαστές είχαν αποφασίσει να βάλουν για πολλές δεκαετίες τον «κυρίαρχο» λαό στον γύψο του Δ.Ν.Τ.
Την επομένη, Τρίτη της 7ης Ιουλίου, στον ίδιο σταθμό, επαναλήφθηκε το πολιτικό ριγκ ανάμεσα στον υφυπουργό της αγροτικής ανάπτυξης και στον εκ Τρικάλων ορμώμενο, βουλευτή κύριο Χατζηγάκη (Γι’ αυτό και για χίλιους άλλους λόγους απαγορεύω στους γνωστούς και φίλους να με αποκαλούν «κύριο», γιατί όλα ετούτα τα χρόνια της μίζας και της αρπαχτής γέμισε η Ελλάδα «κυρίους»!
Νέα ντοκουμέντα για το όργιο της ρεμούλας, που ξεπερνά τον «Μαυρογιαλούρο» της ωραίας ελληνικής κωμωδίας.Μία κωμωδία, μέσα στην οποία ο... σύγχρονος Μαυρογιαλούρος είχε το θράσος χιλίων πολιτικών πιθήκων να μας θεωρήσει όλους όμοιούς του.
Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετατράπηκε ο ίδιος σε μία άθλια και τραγική φιγούρα του καταρρέοντος συμμοριακού συστήματος.
Έκανε όμως και ένα καλό. Μας έκανε γνωστό ότι και ο κατήγορός του κύριος Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στη Βουλή ή άλλως «δημόσιο πτυελοδοχείο» ή άλλως «οπερέτα», κατά τον χαρακτηρι¬σμό του... επίτιμου της Ν.Δ.!
Ιδού λοιπόν το πως έγινε η «επανίδρυση του κράτους»! Ιδού το πως επετεύχθη η διαβόητη «αλλαγή»! Ιδού το πως πραγματώθηκε ο «σοσιαλισμός»! Ιδού ο... θρίαμβος της «αξιοκρατίας»! Ελλάδα, ως πότε θα σε διαγουμίζουν αυτοί που ψηφίζεις για να σε κυβερνούν; Το τραβάει ο οργανισμός σου «κυρίαρχε» λαέ!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έτσι, για την Ιστορία, σημειώνω ότι αυτό το άθλιο πελατειακό και συγγενικό «πολιτικό» σύστημα, αναδύεται μέσα από πληθώρα άρθρων και βιβλίων μου. Σημειώνονται ενδεικτικά: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα», Αθήνα, 2002. «Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του λαϊκισμού» (τόμοι δύο), Αθήνα, 2009 και 2004. «Αρχαία και Σύγχρονη Δημοκρατία - Από την Αθηναϊκή Δημοκρατία στη σύγχρονη οικογενειο¬κρατία», Αθήνα, 2007 και ογδόντα άρθρα μου, οι τίτλοι των οποίων καταχωρούνται στον Β’ τόμο του λαϊκισμού. Τα έθαψε η συνωμοσία της σιωπής, αφού όλα ετούτα τα χρόνια της παρακμής τον πρώτο λόγο και την πρώτη προβολή είχαν οι...επώνυμοι οι οποίοι βομβάρδιζαν και βομβαρδίζουν τον «κυρίαρχο» λαό με κοινοτυπίες, κατά κανόνα! Τώρα, ο «κυρίαρχος» σκούζει αλλά είναι πολύ αργά. Θα πληρώσει τον πολιτικό του χαβαλέ και το γονάτισμα μπροστά στους διεφθαρμένους πολιτικούς κάθε λογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: