Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Με την επωνυμία... «Απευθείας Εμπόριο»!

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Α Π Ο Κ Ρ Ο Υ Σ Η  ΔΟΛΙΑΣ εχθρικής επιχείρησης για υπονόμευση της Κυπριακής Δημοκρατίας και ναρκοθέτηση της υπόστασής της ως κυρίαρχου κράτους, ισότιμου μέλους της ΕΕ, είναι το πλήρες όνομα της «πρώτης μάχης που κερδήθηκε» στην Επιτροπή Νομικών της Ευρωβουλής. Η εχθρική -αντικυπριακή, ανθελληνική- επιχείρηση φέρει την επωνυμία «Απευθείας Εμπόριο». Σχεδιάστηκε, μεθοδεύτηκε και μπήκε σε τροχιά εφαρμογής από το Κοινό Μέτωπο των Αττίλα - Φόρεϊν Όφεως (TC & UK). Από την, εντός της ΕΕ, Βρετανία και της Τουρκίας τις επιρροές στα όργανα της Ευρωένωσης.
Γνωστό, από έξι δεκαετίες, δολιότατο και κακουργηματικότατο, το Κοινό Μέτωπο, Λονδίνου - Αγκύρας εναντίον του Ελληνισμού στην Κύπρο. Για τη διαιώνιση της στρατηγικής παρουσίας της Βρετανίας και των εν Κύπρω στρατιωτικών βάσεών της και τη διασφάλιση του στρατηγικού ελέγχου της Κύπρου (πλην Βρετανικών Βάσεων) από την Τουρκία. Γνωστό μεν Μέτωπο, αποσιωπούμενο, όμως, και αποκρυπτόμενο από την εθελοτυφλία της κυπριακής και ελλαδικής πολιτικής ηγεσίας.
Η οποία: (α) Με τα Ηττημένα Μυαλά της σύρεται επί τρεις δεκαετίες στις «διακοινοτικές» διαδικασίες διζωνικής συνθηκολόγησης με τον εμπεδωνόμενο, ανενόχλητα, επί 36 χρόνια τουρκικό Αττίλα, δειλιάζοντας ν’ αντιπαρατεθεί «μετωπικά» εναντίον του και (β) υποτάσσεται διαρκώς στους Εγγλέζους και τις Βάσεις τους, προφασιζόμενη ρητορικώς, ότι δήθεν δεν θέλει να «ανοίξει δεύτερο μέτωπο», πλάι στο, ούτως ή άλλως, ανύπαρκτο… πρώτο. Εν κατακλείδι: Απέναντι στο ανθελληνικό, κατά της ΚΔ, Κοινό Μέτωπο Τουρκίας - Αγγλίας, ουδέν μέτωπο, ούτε πρώτο ούτε δεύτερο, ορθώνει η πολιτική ηγεσία Κύπρου - Ελλάδος. Αψιμαχίες σε χαρακώματα των μετόπισθεν, τσαπατσούλικα επανδρωμένα από πανικόβλητους την τελευταία στιγμή, αποτελεί, μάλλον, η προσπάθεια απόκρουσης της εχθρικής επιχείρησης «Απευθείας Εμπόριο».
Ε Ξ Α Λ Λ Ο Υ το κορυφαίο απαύγασμα αυτής ακριβώς της κατάστασης όπου κατάντησαν τον Ελληνισμό οι ηγεσίες του, το εκφώνησε, ως αγλάισμα της νεοκυπριακής «πολιτικής σοφίας» και «διεθνοπολιτικής ευελιξίας», ο ΠτΔ κ. Δ. Χριστόφιας, όταν ομιλούσε αγγλιστί στη σπουδαία των ΗΠΑ «δεξαμενή σκέψης» Brookings, προ 23 ημερών (27.9.10), αναφέροντας και τον «πολύ καλό του φίλο» προηγούμενο πρωθυπουργό της Χερ Μάτζεστι (UK): ««Speaking with Gordon Brown […], I told him that this is not the time to open so many fronts [τόσα πολλά… Μέτωπα!!!]. So the problem of the bases, it’s a problem which is going to be solved by our children and grandchildren together, Greek Cypriots and Turkish Cypriots»….
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕ 20.10.10
Όσοι αναγιωθήκατε θαυμάζοντας τους μεγαλύτερούς σας αδελφούς και γείτονες και συμμαθητές, που κυκλοφορούσαν με άψογη στολή εξόδου στις άδειές τους από την ΕΦ («μες στο χακκί στραφτοκοπούν αξίζουσιν παλάθκια»), γνωρίζετε ότι, οι ρητορεύοντες αβολίδωτα κατά της «φυγοστρατίας», απαγορεύουν την ένστολη έξοδο των Εθνοφρουρών μας; Επισημοποίηση, άραγε, της… ντροπής να υπηρετεί κάποιος στην ΕΦ;

Πηγή : http://www.sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: