Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα: Αυτοκρατορικό διάγγελμα για την ίδρυση του Κόμματός της

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Να, λοιπόν, που εν μέσω της υποθηκευμένης και ερειπωμένης Ελλάδας, για την οποία η ίδια ευθύνεται προσωπικά και το κόμμα της που την κυβέρνησε για δεκαετίες, η "αθώα" περιστερά ανακοίνωσε τη συγκρότηση του "νέου" κόμματος.
Ενός "νέου" κόμματος από πολιτικά απόβλητα και χιλιάδες διορισμένους στο δημόσιο σε βάρος των Ελλήνων που δεν διέθεταν κομματική ταυτότητα.
Σε βάρος εκείνων που δεν αντάλλαξαν  την ψήφο τους μ' ένα διορισμό ή ένα ρουσφέτι άλλου τύπου. Μία έρευνα για το πόσοι "ιδεολόγοι" του "νέου" κόμματος διορίστηκαν από τη νέα Ζαν ντ' Αρκ θα αποδείκνυε το μέγεθος της αδικίας σε βάρος των Ελλήνων που δεν ανήκουν σ' αυτούς για τους οποίους ο Γ. Σουρής έλεγε: "Πουλούσατε την ψήφο σας αντί του αργυρίου σαν πρόστυχοι ντελάληδες του Αναβρυτηρίου".
Πάντοτε στις πολιτικές κοινωνίες υπάρχουν και συνυπάρχουν εκείνοι για τους οποίους ο Α. Λασκαράτος έλεγε: "Οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους όπως οι σάπιες σταφίδες" και από σάπια γέμισε η Ελλάδα.
Αν η εν λόγω κυρία εκλεγόταν στην αρχηγία της Ν.Δ., τώρα θα έλεγε τα εντελώς αντίθετα.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει για άλλη μία φορά την κοινωνιολογική διαπίστωση του Μαρξ, που στα 1859 έγραφε: "Το τι είναι  οι άνθρωποι δεν καθορίζεται από τη συνείδησή τους, αλλά, αντίθετα, το κοινωνικό τους ΕΙΝΑΙ καθορίζει τη συνείδησή τους".
Ας την αναλύσουν οι "ιδεολόγοι" της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", και ας διαβάσουν το άρθρο μου: "Η Ιδεολογία ως εμπόρευμα" ("Καθημε­ρινή", της 16/3/1990) και το έργο μου: "Η Κομμουνιστική Κοινωνία", σελ. 45 επ. όπου το Κεφάλαιο: "Οι τρόποι διαμόρφωσης της συνείδησης").
Αυτά φυσικά ισχύουν απόλυτα και για τους "ιδεολόγους" του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι χρόνια και χρόνια χρησιμοποιούν την κομματική ταυτότητα να καβαλάνε τους άλλους.
Τέλος, και επειδή η "νέα" αρχηγός παριστάνει την αθώα περιστερά, κατη­γο­ρώ­ντας τους άλλους για ακραίο λαϊκισμό, μέσα στα βρώμικα νερά του οποίου κολύ­μπησε η ίδια για δύο δεκαετίες, καλό θα ήταν να μάθει τι σημαίνει λαϊκισμός. Ας μελετήσει το έργο μου: "Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα" (εκδ. "Ergo" 2002).
Αυτόν τον καταραμένο, κοινωνιοκτόνο και εθνοκτόνο λαϊκισμό οι πάντες τον αποκηρύσσουν στην Ελλάδα αλλά τον εφαρμόζουν πιστά από τη μεταπολίτευση και δώθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: