Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Περί πατριωτισμού και δωσιλογισμού. Η ώρα των Στρατοδικείων

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Όταν σε μία δανειοδοτούμενη Ελλάδα, καταχρεωμένη και πορνευομένη παίρνεις αποδοχές, από τα άδεια ταμεία της, που φθάνου τις 100, 150, 200, 300 και 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, ε, τότε, ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία.
Πρόκειται για κραυγαλέα καταλήστεψη έστω και με το μανδύα της τυπικής νομιμότητας, η οποία λειτουργεί ως δούρειος ίππος της παραβίασης του Συντάγματος.
Μερικοί δωσίλογοι της Κατοχής δικάστηκαν για μικρότερα αδικήματα, από το Ειδικό Δικαστήριο Δωσιλόγων.
Οι δωσίλογοι των ημερών μας πρέπει να περάσουν από έκτακτο Στρατοδικείο, που θα καταδικάσει και αυτούς που τα δίνουν και αυτούς που τα έπαιρναν και τα παίρνουν.
Στα 1944, ο παππούς Παπανδρέου, καυτηρίαζε την τυπική νομιμότητα, λέγοντας ότι "αυτή είναι ανεπαρκής αν δεν συνοδεύεται από τον τίτλο της εθνωφέλειας".
Είναι προφανές ότι αυτές οι "νόμιμες" αμοιβές συνετέλεσαν, σε μεγάλο ποσοστό, στη χρεοκοπία της πατρίδας και στην πείνα του "κυρίαρχου" λαού.
Ώρα των Στρατοδικείων!

1 σχόλιο:

Mixalis είπε...

Επιτέλους να μπει το νερό στο κανονικό αυλάκι!!!!!! ΘΡΙΑΜΒΟΣ!! ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΑΣ! Θα κληθούν να καταθέσουν οι πολιτικοί ενάγοντες από όλη την Ελλάδα, καθώς και ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (μεταξύ αυτών ο "πρωθ/ργός-αχυράνθρωπος" και ο Παπούλιας.
Dr. Δημ. Αντωνίου κ. Μιχ. Ψιμόπουλος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την μήνυσή μας. Αυτό σημαίνει ότι θα καταθέσω εγώ (Dr. Δημ. Αντωνίου την 11-01-2011), οι μάρτυρες που έχω προτείνει και οι συμμετέχοντες στην μήνυση με κλήσεις που θα πάρουν. Ταυτόχρονα έχουν ήδη ενημερωθεί και κληθεί ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "βουλευτές" να καταθέσουν ανωμοτί στις κατηγορίες με την ιδιότητα των "εν δυνάμει κατηγορουμένων για εσχάτη προδοσία". Αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να δημοσιοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό τη Συγκλονιστική αυτή εξέλιξη για να ενθαρρύνει ο Λαός και να συμβάλει στην ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΤΟΥ. Ειδοποιείστε περιφερικά κανάλια, ρ/φ σταθμούς, εφημερίδες κλπ. Τα "μεγάλα" ΜΜΕ είναι συνεργοί των Προδοτών."
Το επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας είναι το εξής: Ο εισαγγελέας κρίνοντας τα στοιχεία της προκαταρκτικής θα "ασκήσει" ή όχι επίσημη ποινική δίωξη απαγγέλλοντας την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας στους κατηγορούμενους πλέον, η οποία θα καταλήξει στο ακροατήριο. Συμπέρασμα: Το δικαστικό ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω, γιατί εάν υπήρχε υστερόβουλη σκέψη να μπει η μήνυση στο αρχείο θα είχε γίνει στο παρόν στάδιο που είναι πιο εύκολο. Γι αυτό: Τώρα αρχίζει η εκδίκησή μας. Απολαύστε το και εκδικηθείτε....
Dr.Δημ.Αντωνίου, κ. Μιχ.Ψιμόπουλος