Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

'Οψιμοι και ανέξοδοι πατριώτες της δημοσιογραφίας

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Αφού υπηρέτησαν με το αζημίωτο το βοθροποιημένο μεταπολιτευτικό συμμοριτικό σύστημα, αφού έκαναν "λαμπρή" καριέρα, αφού εξασφάλισαν τα παιδιά τους και αφού γέμισαν τα βιβλιάρια καταθέσεων, αρκετοί δημοσιογράφοι το έριξαν στο καλαματιανό! Ωρύονται κατά του ΔΝΤ και λοιδορούν τους δανειστές της χρεοκοπημένης Ελλάδας. 
'Οταν οι αρχηγοί και υπαρχηγοί και κάθε λογής λαμόγια των "παρατάξεων" τους τα έτρωγαν, τους υπηρετούσαν και τους δόξαζαν με το αζημίωτο.
Υπηρετώντας τις πράσινες ή τις γαλάζιες ληστοπαρέες παρίσταναν τους ιδεολόγους χτίζοντας την καριέρα τους και έτρωγαν από το βρώμικο παντεσπάνι.
Τώρα, κάποιοι απ' αυτούς εμφανίζονται ως "Πούροι" και "υπερήφανοι πατριώτες" κατακεραυνώνοντας τους δανειστές τοκογλύφους τους οποίους κάλεσαν και παρακάλεσαν οι αρχηγοί τους, που τους έστρωσαν γαλάζια και πράσινα χαλιά τόσο οι σοσιαλιστές του ΠΑ.ΣΟ.Κ όσο και η Ν.Δ. με την πολιτική της και φυσικά ο κ. Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ με την ψήφο τους στη Βουλή, η οποία λειτουργεί ως παράρτημα του ΔΝΤ.
'Εχουν το απύθμενο θράσος και την απαίτηση από τους Γερμανούς εργάτες να πριμοδοτούν με το αίμα τους τη χλιδάτη ζωή τους.
Κανένας δεν υποχρέωσε τους αρχηγούς τους να δανειστούν. 'όταν έπρεπε ν'ασκήσουν κριτική εναντίον της προδοτικής τους πολιτικής σιωπούσαν ή "πολεμούσαν" απ΄ το απέναντι χαράκωμα υπηρετώντας τον απέναντι αρχηγό.
Τώρα είναι αργά, πολύ αργά, για ανέξοδες "πατριωτικές" κραυγές αφού η εθνικής μας ανεξαρτησία ακρωτηριάστηκε μεθοδευ­μένα από τους εναλλασσόμενους κυβερνήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: