Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ωραιότερος Έλλην Δημ. Χριστόφιας…

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Α Λ Λ Α ΩΣ ωραιότερος Έλλην, που θέλει να είναι ο κ. Χριστόφιας, επίτιμος ήδη διδάκτωρ δύο εκ των ελλα-δικών μας πανεπιστημίων, όφειλε να εκφωνεί την πλήρη αλήθεια. Ιδίως ενώπιον των φοιτούντων σε πανεπιστήμια Ελληνοπαίδων της Κύπρου. Όφειλε να τους έλεγε πρώτον ότι, την επί 33 χρόνια ανέφικτη, ακαθορίστου περιεχομένου, Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ο ίδιος με τις «γενναίες» προς τους Τούρκους «προσφορές» του, την έχει συγκεκριμενοποιήσει ως εξής:
1. Συνεταιρισμός Δύο Συνιστώντων Στέιτς (από 23.5.08), με τους Τούρκους - όργανα ανέκαθεν και στο διηνεκές της Άγκυρας - συγκυρίαρχους, συνιδιοκτήτες, συνεταίρους, συναφέντες εφ’ όλης της Κύπρου, «of equal status».
2. Με «μία κυριαρχία, ιθαγένεια, διεθνή προσωπικότητα», που θα ελέγχεται αποτελεσματικά από τους Τούρκους συγκυρίαρχους, σύμφωνα με τα εκάστοτε συμφέροντα της Άγκυρας που αδιαλείπτως υπηρετούν (ακόμα κι αν είναι «σύντροφοι» αριστεροί όπως οι κ.κ. Ταλάτ και Σογέρ).
3. Με «εκ περιτροπής» τουρκική προεδρία του εν λόγω «Συνεταιρισμού», εάν ποτέ επιτραπεί τον πρώτο Τούρκο πρόεδρο να διαδεχθεί ο εκ περιτροπής Έλλην…
4. Με προκαταβολική νομιμοποίηση (των πρώτων) 50.000 εποίκων, προϊόντων του διεθνούς εγκλήματος πολέμου του βίαιου εποικισμού και σεβασμό των «περιουσιακών δικαιωμάτων» που «απέκτησαν» ως «χρήστες», οι κλεπταποδόχοι, σφετεριστές και καταπατητές των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.
5. Με σεβασμό - υποταγή, στις από 10ετίες «Ευαίσθητες Ισορροπίες» που επέβαλε η τουρκική υπεροπλία και η βρετανική χρησικτησία.
6. Με εκχώρηση της Κύπρου, μέσω των βρετανικών βάσεων, στο ΝΑΤΟ και για τις επόμενες δύο γενεές, «our children and our grandchildren», όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε τον καλό του φίλο πρωθυπουργό της Βρετανίας και τους Brookings στην πρωτεύουσα των Αμερικανο-Νατοϊκών ιμπεριαλιστών Ουάσιγκτον.
Ω Σ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ Έλλην που θέλει να είναι ο κ. Χριστόφιας, μνημονεύσας κιόλας - ενώπιον των φοιτητών αγορεύων - την πατρογονική μας αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία, όφειλε να ενθυμείται την τεραστίας σημασίας («κτήμά τε ες αιεί») αειθαλή σύγκριση, στο Β-65 του Θουκυδίδη, ανάμεσα στον Περικλή («διά το μη κτώμενος εξ ου προσηκόντων την δύναμιν προς ηδονήν τι λέγειν») που έλεγε πάντα στον λαό όλη την αλήθεια και στους επιγόνους του, ψευδόμενους, δημαγωγούς και… Κλέονες!
ΕΡΩΤΗΣΗ
Εφ’ όσον η «Χαραυγή»(εφημεριδα ΑΚΕΛ) χθες επιτέθηκε με επτά τίτλους της στον Αρχιεπίσκοπο(Κύπρου) και έναν μόνο τίτλο κατά του Αττίλα (για τη διακοπή της Λειτουργίας στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο), να υποπτευθούμε ότι για τον Χριστόφια ο Χρυσόστομος είναι εφτά φορές πιο μισητός από τον Αττίλα;

Πηγή : http://www.sigmalive.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: