Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Καρατζαφέρης: Την είπε πάλι την κοτσάνα του

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Αφού ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής ("κωλοτούμπας") ψήφισε για τη νέα κατοχή της Ελλάδας από τη διαβόητη "Τρόικα", τί μας λέει τώρα, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε πολιτικούς Αυστραλοπιθήκους: "Έχουμε βάλει ένα Κεχαγιά στο κεφάλι μας. Δυστυχώς η 35ετής διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μας κατέστησαν εξαρτώμενους. Χάσαμε την αυτάρκειά μας. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Οδηγούμαστε σε πολύ δύσκολες μέρες. Δεν πρέπει να τρωγόμαστε μεταξύ μας" (βλ. "Αυριανή" της 5/12, σελ. 11).
Ερωτάται ο κ. κωλοτούμπας: Όταν ψήφιζε το "Μνημόνιο", δεν το είχε μελετήσει; Το να παριστάνει τώρα τον υπερασπιστή της Πατρίδας δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Πρόκειται για άλλη μία ανέξοδη κωλοτούμπα και πολιτική απάτη ολκής.
Συνιστά στους πεινασμένους σύνεση και ευαγγελίζεται την αρμονία τους με τους χορτάτους και τους κλέφτες.
Ε, όχι κ. Πρόεδρε! Ήρθε η ώρα να δαγκώσουν οι Βεδουΐνοι της Ελλάδας. Χορτάτοι και πεινασμένοι δεν χωράνε στο ίδιο πακέτο. το κακό και το απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι οι πρώτοι εξακολουθούν να μιλάνε για τους δεύτερους και να κουμαντάρουν ακόμη τη ζωή τους που λεηλάτησαν. Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός, το οποίο καυτηρίασα ήδη εδώ και πολλά χρόνια (βλ. το άρθρο μου: "Οι χορτάτοι μιλούν για τους νηστικούς", στα "Πολιτικά Θέματα" της 23/5/2003).
Εκείνο το κείμενο κατέληγε: "Για όλους εκείνους που δεν έχουν ψωμί, μιλούν και αποφασίζουν οι λίγοι που τρώνε παντεσπάνι".
Πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι, προδομένοι και ληστευόμενοι: Δαγκώστε, δαγκώστε όσο μπορείτε και, όπως μπορείτε, τους ληστοκυβερνήτες και τα δεκανίκια τους.
Εμπρός της γης οι κολασμένοι! Ήρθε η μεγάλη ώρα ν' αποκτήσουμε τη χαμένη αρετή της εξέγερσης και της αξιοπρέπειας, για την οποία ο διανοητής Γκαίτε έλεγε: "Ήρθε ο καιρός ν' αποδείξουμε με πράξεις ότι η αξιοπρέπεια ισούται με το μεγαλείο των θεών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: