Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

O Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην ανακοίνωση που έκανε, λέει πως συζητήθηκε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ¨το θέμα του αρχιμουφτή¨.
Ο Τούρκος υπουργός των εξωτερικών αναφέρει πως το θέμα του αρχιμουφτή όπως και άλλα θέματα παρακολουθούνται, πως το θέμα του αρχιμουφτή συζητήθηκε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο Ερζερούμ, και πως αυτό το θέμα μαζί με άλλα θα τεθούνε στην επίσκεψη που θα κάνει τον Μάρτιο στην Αθήνα.
Ο Νταβούτογλου΄, όταν του θύμισαν την δήλωση του πρωθυπουργού πως η Τουρκία είναι ¨κατοχική δύναμη στην Κύπρο¨ καθώς και τις σχετικές με τις μειονότητες δηλώσεις του, ανέφερε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν σχετικά με το θέμα των μειονοτήτων είτε στην Αθήνα είτε σε άλλα μέρη και σε κάθε επίπεδο εξέφρασε με σαφήνεια τις απόψεις της Τουρκίας.
¨Εμείς δεν διστάζουμε να εκφράσουμε καμία άποψη μας¨ είπε ο Νταβούτογλου, πρόσθεσε πως παρακολουθεί και το θέμα του αρχιμουφτή και άλλα θέματα, πως το θέμα του αρχιμουφτή συζητήθηκε στο Ερζερούμ, και πως αυτό το θέμα μαζί με άλλα θα τεθούνε στην επίσκεψη που θα κάνει τον Μάρτιο στην Αθήνα.

Πηγή : Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα 11-1-2011 http://tourkikanea.wordpress.com/

Σχόλιο : Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει ο κύριος Δημήτρης….

Δεν υπάρχουν σχόλια: