Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Α. Κύπρου στην ΠΑΤΡΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πάτρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, η εκδήλωση του ΚΕΑ (Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης) από την Κύπρο. Μετά την Λευκωσία, τη Λεμεσσό, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η σημαντικότερη σήμερα αντικατοχική έπαλξη του αγωνιζόμενου κυπριακού Ελληνισμού, το ΚΕΑ, έφερε τη φωνή των Ελλήνων της Κύπρου και στην Πάτρα.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδεχείου ''ΑΣΤΗΡ'', την εκδήλωση άνοιξε ο πανεπιστημιακός και πρόεδρος του ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ'', Χρήστος Γούδης. ''Γράφω για να μην πυροβολήσω'', είπε ο Χρήστος Γούδης, μεταφέροντας την κοινή αγωνία για την πατρίδα που χάνεται.
Επεσήμανε τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδος, τη διείσδυση της Τουρκίας σε Αλβανία και Σκόπια, ενώ εξέφρασε βαθιά ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο να δούμε την ημισέληνο να κυματίζει στην ελληνική Θράκη. Για την δε Κύπρο, ανέφερε πως προορίζεται από τα γνωστά ''κέντρα'' για οθωμανικό βιλαέτι.
Ο αντιπρόεδρος του ΚΕΑ Πανίκος Κλεοβούλου, κατήγγειλε πως οι Άγγλοι δεν έφυγαν ποτέ από την Κύπρο. ''Οι σχεδιασμοί ΗΠΑ και Μεγ. Βρετανίας αποβλέπουν σε μια Κύπρο-προτεκτοράτο, σε μια Ελλάδα-προτεκτοράτο'', τόνισε. ''Αμερικανοί και Βρετανοί αποβλέπουν σε έλεγχο ολόκληρης της Ευρώπης, θέλουν να αποκλείσουν παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή'', είπε ο Πανίκος Κλεοβούλου, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλέσει την ελληνική εξωτερική πολιτική κατάπτυστη.
Τέλος, κατήγγειλε ''...την αγγλόδουλη, πλουτοκρατική ελίτ της Κύπρου'', ως προγεφύρωμα αφελληνισμού της Μεγαλονήσου.
Ο πρόεδρος του ΚΕΑ Κρίνος Μακρίδης, στάθηκε ιδιαίτερα στην διαδικασία εθνικής αποδόμησης που έχουν προωθήσει ανοιχτά ΑΚΕΛ και Χριστόφιας. Κατήγγειλε την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Κύπρο, όπου οικοδομείται μουσουλμανική μειονότητα στο ελεύθερο κομμάτι της.
Ο Κρίνος Μακρίδης τόνισε πως ''...για το ΚΕΑ, κυρίαρχο είναι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, την οποία ευνοεί η ανθελληνική πολιτική του καθεστώτος'', όπως χαρακτηριστικά απεκάλεσε την κυβέρνηση Χριστόφια.
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, στεκόμενος στην κυπριακή τραγωδία, είπε πως ''...η εισβολή του 1974, δεν ήταν τουρκική, αλλά ΝΑΤΟική, αφού έγινε με την παρότρυνση του ΝΑΤΟ''. Επεσήμανε τον κίνδυνο που λέγεται Ντάουνερ, ο οποίος ''μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού πριν μας τον στείλουν στην Κύπρο, διετέλεσε υπουργός πολυπολιτισμικής πολιτικής στην Αυστραλία'', όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.
''Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί πολιτική εθνικής μειοδοσίας, και ο Τζέφρυ Γιώργος Παπανδρέου Τσαντ ή είναι αγράμματος ή παίζει παιχνίδι τεμαχισμού της χώρας. Είμαστε στη φάση κατάργησης του έθνους-κράτους, χτίζονται μειονότητες στην Ελλάδα για να διαμελιστεί, και η ιστορία μας παραχαράσσεται, με πρωτοστάτες το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον Βερέμη'', ολοκλήρωσε ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, αναφερόμενος στα περί παγκόσμιας διακυβέρνησης που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνοντας πως πυλώνες αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης που μας ετοιμάζουν, είναι η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: