Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στον πλειστηριασμό η Ελλάδα

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Με απόφαση της Τρόικας και της… Ελληνικής κυβέρνησης αρχίζει ο πλειστηριασμός της ακίνητης περιουσίας της χρεοκοπημένης Ελλάδας!
Τώρα δικαιώνονται οι αγώνες ΟΛΩΝ των κομμάτων και των άθλιων στυλοβατών, του εθνομειοδοτικού συμμοριακού πολιτικού συστήματος με πρωταγωνιστές τα δύο συμμοριακά συγκροτήματα που την "κυβέρνησαν" αυτά τα χρόνια της πολιτικής χολέρας!
Το γουστάρουν και οι διεφθαρμένοι Έλληνες "που είναι βουτηγμένοι στα σκατά" και επιμένουν να είναι βοθροδίαιτοι και κοπριτοδίαιτοι!
Ουστ! Συγχαρητήρια, κύριε Τζέφρη! Πούλησες την Ελλάδα υπό τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και των κοπριτών σου.

1 σχόλιο:

Δημήτριος είπε...

Πολύ καλά τα λέτε αλλά το αυτί των κατεργαρέων ΔΕΝ πρόκειται να ιδρώσει. Αυτοί είναι "επαγγελματίες" πολιτικοί ενώ εμείς "ερασιτέχνες" πολίτες. Η "μάχη" είναι άνιση. Η δήθεν και στο περίπου "δημοκρατία" που αυτοί έφτιαξαν για μας δεν εμπεριέχει -επί τούτου- τις ασφαλιστικές εκείνες δικλείδες που απαιτούνται ώστε να μπορεί ένα πολιτικό σύστημα να αυτοελέγχεται και αυτοκαθάρεται. Μόνη λύση είναι να "κατέβει" ο κόσμος στον δρόμο και να απαιτήσει την απελευθέρωσή του από την τρόϊκα, το ΔΝΤ και τους εγχώριους λακέδες τους. Αυτό όμως πρέπει να γίνει αυθόρμητα και χωρίς την χειραγώγηση των δήθεν αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, διότι και αυτές είναι μέρος του φαύλου συστήματος. Η χώρα, η πατρίδα μας, η Ελλάδα και πιθανότατα το Έθνος και ο Ελληνισμός γενικότερα, διατρέχουν όσο ποτέ στην μακραίωνη ιστορία τους τον κίνδυνο της πλήρους συρρίκνωσης ίσως και της εξαφάνισης. Μόνη λύση η επανάσταση με στόχο να σταλούν στην αγχόνη οι φταίχτες. Μόνο αν υπάρξει πλήρης και ολική κάθαρση θα μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε από την αρχή, πάνω σε νέες υγιείς βάσεις ένα καινούργιο κράτος, μιά νέα Ελλάδα.

Καλοί είναι και οι "Θούριοι" που δημοσιεύονται μέσα από την ασφάλεια του προσωπικού μας υπολογιστή, αλλά δεν υποκαθιστούν αυτό που σήμερα χρειάζεται να κάνει ο κάθε ένας από εμάς: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Πάρτε το χαμπάρι έχουμε πόλεμο και μάλιστα διπλό: Άπό την μία οι δανειστές (τρόϊκα, ΔΝΤ, κλπ) και από την άλλη οι εξ ανατολών "φίλοι" μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε. Το ίδιο θα έκαναν και οι πρόγονοί μας.