Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .Αλβανοτσάμηδες: «Θα κάνουμε μποϊκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα»!

Σχέδιο προβοκάτσιας σε εξέλιξη
"Είναι γνωστό ότι η λεξη "Ελλάδα" προκαλεί στους καταπατητές μας, αλλεργία. Έχουν δίκιο να φοβούνται!", Α. Δήμας

Με τη συνδρομή ακραίων αλβανικών ΜΜΕ και Κομμάτων, το σοβινιστικό κατεστημένο των Τιράνων ξεδιπλώνει μια ακόμα προβοκάτσια κατά ακτιβιστών Χιμαραίων. Με αφορμή την αναγραφή κάποιων συνθημάτων σε τοίχους της Χιμάρας, γίνεται προσπάθεια να επαναδημιουργηθεί ένα ανθελληνικό μέτωπο με στόχους τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2011, την ομαλή διεξαγωγή της απογραφής, αλλά και την επανάληψη αστυνομικών και δικαστικών διώξεων.
Τα φερέφωνα του σοβινιστικού κατεστημένου των Τιράνων ενοχλήθηκαν με την αναγραφή συνθημάτων στη Χιμάρα, διότι αυτά ήταν γραμμένα στα ελληνικά! Με έμμεσο πλην σαφή τρόπο, ζητείται από τον Δήμο Χιμαραίων να απολογηθεί και καλείται η αλβανική αστυνομία να ενεργήσει, δηλαδή να συλλάβει τους υπεύθυνους.
Για του λόγου του αληθές, στην περιοχή υπάρχουν άφθονα υβριστικά συνθήματα εναντίον της Ελλάδος, τα οποία γράφτηκαν από άτομα που μετέβησαν ή μεταφέρθηκαν στη Χιμάρα για αυτό το σκοπό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, τα συγκεκριμένα άτομα, συνδέονται από την περιβόητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΜΙΑΦΤ» (Mjaft) και στη χειρότερη πρόκειται για ενεργούμενα υπηρεσιών ασφαλείας.
Όμως, με τα συνθήματα που γράφονται από τους κατοίκους (φυσικά στα ελληνικά), εκδηλώνεται:
1. ο εθνισμός τους,
2. ο αποτροπιασμός τους για τη δολοφονία του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, αλλά ακόμα και
3. οι ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις,
4. ο θρησκευτικός τους ζήλος ή και ευχές...
Δυστυχώς σε αυτή την εκστρατεία συμμετέχουν οι επανενεργοποιημένοι παλιοί συνεργάτες των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και νεώτεροι αλβανόφρονες ακόμα και μέσω ψευδώνυμων ιστοσελίδων, ενώ χρησιμοποιούνται και παραπλανημένοι αφελείς. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ένας: να επανέλθει ο Δήμος Χιμαραίων στα χέρια των κάθε λογής πρόθυμων συνεργατών, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα, το μεγάλο σχέδιο εποικισμού της και η δια παντός καταστροφή της Χιμάρας και της Ιστορίας.
Επίσης, Μετά το χθεσινό συμβάν, όταν μια γυναίκα δήλωσε ότι κατάγεται από την Τσαμουριά και οι ελληνικές μεθοριακές αρχές δεν την επέτρεψαν να εισέλθει στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του κόμματος (σ.σ. των τσάμηδων) PDIU, Σπετίμ Ίντριζι/ Shpëtim Idrizi, αντέδρασε άμεσα.
Ο Ίντριζι τόνισε ότι τέτοια περιστατικά αν επαναληφθούν, τότε οι Τσάμηδες θα διοργανώσουν  διαμαρτυρίες και θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που παράγονται από Έλληνες πολίτες.
«Σε περίπτωση επανάληψης των περιστατικών αυτών, το κόμμα μας είναι υποχρεωμένο να απαντήσει μέσα από μαζικές διαμαρτυρίες και εκκλήσεις  προς τους Αλβανούς πολίτες, ώστε να μποϊκοτάρουν κάθε προϊόν το οποίο παράγεται στην ελληνικά αγορά και εισάγεται στην εγχώρια αγορά».


Πηγή ; http://www.nenanews.eu/ και http://www.echedoros-a.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: