Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Χιμάρα- Γκόρος: «Αναμενόμενη η νίκη, με συγχάρηκε ο Μπολάνος»

Ο Γιώργος Γκόρος, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στο Δήμο της Χιμάρας, υποστηριζόμενος από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, δήλωσε ότι περίμενε αυτή τη νίκη.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που περίμενα και ήμουν χαλαρός, ιδιαίτερα μετά το τελευταίο εκλογικό τμήμα, στο οποίο προσμετρήθηκαν άλλοι εκατό ψήφοι», δήλωσε στις '24 ώρες' ο Γκόρος.
Επεσήμανε, μάλιστα, ότι πριν την καταμέτρηση του τελευταίου τμήματος ισοβαθμούσε με τον Βασίλη Μπολάνο, και εκεί παιζόταν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.
Όπως είπε, ο υποψήφιος του σοσιαλιστικού κόμματος, οι  ψήφοι στην πόλη της Χιμάρα μεταξύ του ιδίου και του Μπολάνου δεν είχαν μεγάλη διαφορά, αλλά το αποτέλεσμα  κρίθηκε στην τελευταία καταμέτρηση. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ο Γιώργος Γκόρος ότι ο Βασίλης Μπολάνος τον συγχάρηκε για τη νίκη του.
Στις τοπικές εκλογές  της 8ης Μαΐου 2011, υποψήφιοι δήμαρχοι στην πόλη της Χιμάρας ήταν ο Γιώργος Γκόρος, υποστηριζόμενος από το  Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο Βασίλης Μπολάνος, από το ΚΕΑΔ, ο Σάβο Πρίφτι/Savo Prifti από το Δημοκρατικό Κόμμα και ο Δημήτρης Λάζαρης, από το Mega.

Ο Γιώργος Γκόρος κέρδισε με διαφορά 95 ψήφων από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Μπολάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: