Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κάντε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ να τελειώνουμε!

Δύο τουλάχιστον ημέρες στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, διαβάζουμε για την προσωπική ενασχόληση του πρωθυπουργού της χώρας, με το αν θα γίνουν κανονικά, εάν θα αναβληθούν ή εάν θα ακυρωθούν τα play offs της σούπερ λίγκας, του πρωταθλήματος δηλαδή των ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας. Δύο ημέρες κατά την διάρκεια των οποίων τα προβλήματα στην χώρα συνεχίζουν να τρέχουν κανονικά και δύο ημέρες κατά τις οποίες η διεθνής κοινότητα ασχολείται με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης ή όχι του χρέους της χώρας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως προτιμά από ό,τι φαίνεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Εντάξει, αθλητικός τύπος, τον είδαμε σε ποδήλατα, τον είδαμε σε καγιάκ. Ίσως γι' αυτό και κάποιοι τον ψήφισαν, για το "διαφορετικό" του ίματζ. Κάτι ξέρουν οι αμερικάνοι επικοινωνιολόγοι.
Μήπως όμως το παρακάνει; Είχαμε μάλιστα "ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα της βίας στα γήπεδα". Μα πρέπει να μας κάνουν πλάκα! Τα τελευταία χρόνια είχαμε έναν (νομίζω) νεκρό και αυτόν σε άσχετο χώρο, όχι κοντά σε γήπεδα. Από τα υπόλοιπα ζητήματα όπως εγκληματικότητα των αλλοδαπών, τους στραβούς δρόμους που πληρώνουμε χρυσούς και όλα τα άλλα πόσους νεκρούς και τραυματίες είχαμε; Γιατί γι' αυτά δεν γίνονται κυβερνητικές συσκέψεις;
Και από την σύσκεψη βγήκε και το αποτέλεσμα ότι θα γίνουν κανονικά τα play offs. Δηλαδή δεν άλλαξε και τίποτε. Η υπόθεση είναι αστεία. Μία με τους βουλευτές που ζητούν αναδρομικά, μία με το ποδόσφαιρο, μόνο με τα σοβαρά δεν ασχολούμαστε.
Εκτός και αν η λύση είναι να κάνουμε τον ΓΑΠ αντί για πρωθυπουργό, πρόεδρο της ΕΠΟ, για να τελειώνουμε!

Πηγή : http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: