Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η "ομοψυχία" του Προέδρου της Δημοκρατίας

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Σε κάθε εθνική επέτειο –έως ότου το Κόμμα του Προέδρου τις καταργήσει ολοκληρωτικά- ο κ. Πρόεδρος επαναλαμβάνει το απατηλό Κήρυγμα περί της ομοψυχίας.
Πρόκειται για προτροπές που ανήκουν στα λεγόμενα "κατά συνθήκη ψεύδη", αφού είναι πια γνωστό σ' όλους μας ότι αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αληθινά.
Είναι προφανέστατο ότι ομοψυχία δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα στους κλέφτες που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα και στους ληστευόμενους Έλληνες.
Ομοψυχία δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα στους κοπρίτες που βολεύ­τηκαν πουλώντας την ψήφο τους και στηρίζοντας το εκφυλι­σμένο συμμο­ριακό σύστημα και στους ανέργους πτυχιούχους.
Ομοψυχία δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα σ' αυτούς που φυγάδεψαν τις μίζες στις ξένες τράπεζες και σ' αυτούς που θα τις πληρώνουν σ' όλη τους τη Ζωή.
Ομοψυχία δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα στο σκλάβο λαό και σ' αυτούς που υπέγραψαν τη χρεοκοπία του και τη σκλαβιά του εγκαθιστώντας στην Ελλάδα τους ξένους επικυρίαρχους τοκογλύφους.
Καλά θα κάνει ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αισθάνεται ομόψυχα με τους σκλάβους και όχι με τους κατακτητές και τους εδώ συνεργάτες τους.
Εναντίον ταύτης της πλασματικής ομοψυχίας στράφηκα ήδη πριν από αρκετά χρόνια με το κείμενό μου: "Εθνική ομοψυχία. Πρωθυπουργικές πομφόλυγες" (βλ. "Πολιτικά Θέματα", της 14/6/2002).
Όχι, λοιπόν, στις πομφόλυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: