Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Προσφυγή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αύριο, από κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα, για την αστυνομική βία στο Σύνταγμα. Παράλληλο αίτημα στον Εισαγγελέα Ακροάσεων, να δοθούν από την ΕΛ.ΑΣ. τα ονόματα των διμοιριτών και των επικεφαλής των ΜΑΤ, για να υποβληθούν μηνύσεις εναντίον τους.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα προσφύγει αύριο κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα. Από τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό, θα ζητήσει να διατάξει την άσκηση ποινικών διώξεων κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι κατά παράβαση καθήκοντος και λειτουργώντας έξω από κάθε λογική έννομης τάξης, βιαιοπράγησαν με διάφορους τρόπους και μεθόδους, κατά των Ελλήνων πολιτών στο Σύνταγμα.
Αμέσως μετά την κατάθεση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το κλιμάκιο της Συμμαχίας για την Ελλάδα, θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα Ακροάσεων, από τον οποίο και θα ζητήσει να διατάξει την διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει τα ονόματα των διμοιριτών και επικεφαλής των ΜΑΤ, για να γίνουν κατ’ έγκληση μηνύσεις εναντίον τους, από πολίτες που κακοποιήθηκαν αναίτια με απίστευτη βαρβαρότητα διαπράττοντας μια σειρά από αδικήματα τα οποία πολλαπλώς ορίζονται στον Ποινικό Κώδικα.
Να προσθέσουμε πως οι κάλπες του Δημοψηφίσματος για δάλυση της Βουλής και Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, είναι ανοιχτές και πάλι καθημερινά στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή. Δεν αναγνωρίζουμε καμία νομιμοποίηση στο κατοχικό καθεστώς που κυβερνά τον τόπο.



symmaxiaellada.wordpress.com
symmaxiaellada@gmail.com
 www.facebook.com/pages/ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ/196706563713798
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582 

Δεν υπάρχουν σχόλια: