Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Mε μήνυση επί "εσχάτη προδοσία" προειδοποιούν τους βουλευτές Κρήτης αν ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο!

Οι τρεις βουλευτές των Χανιών έλαβαν εξώδικο από 29 πολίτες της πόλης τους, οι οποίοι τους ζητούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ακολουθώντας τους 1.380 πολίτες του Ηρακλείου που είχαν στείλει αντίστοιχο εξώδικο στους 8 βουλευτές του δικού τους νομού.
"Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου", επισήμαναν στο εξώδικο που απέστειλαν στους βουλευτές, Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ενώ κοινοποιήθηκε και στον βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Δυό μέρες νωρίτερα κάτοικοι του νομού Ηρακλείου είχαν στείλει εξώδικο στους βουλευτές του νομούς τους, αναφέροντας: "Ο Ελληνικός λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου". Το εξώδικο των πολιτών του Ηρακλείου παρέλαβαν οι εξής 8 βουλευτές του νομού: Βασίλειος Κεγκέρογλου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μαρία Σκραφνάκη, Μανώλης Στρατάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Λευτέρης Αυγενάκης, Μιχάλης Κριτσωτάκης του ΣΥΡΙΖΑ. ο οποίος τοπυς έστειλε απάντηση
Τόσο οι Χανιώτες όσο και οι Ηρακλειώτες αναφέρουν και στα εξώδικά τους ότι, σε περίπτωση που οι βουλευτές ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική τους δίωξη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών τα δικαιώματα των οποίων οι βουλευτές έχουν ορκιστεί πως θα προστατεύουν.

Πηγή : www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: