Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Κοινοβουλευτική κληρονομική κλεπτοκρατία

Του Νίκου Παπαγεωργίου

Επιτέλους σωθήκαμε! Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, οι ευτραφείς αντιπρόεδροι του και η κοινοβουλευτική του ομάδα, ψήφισαν το λεγόμενο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, δηλαδή την πλήρη κατοχή της πατρίδας μας και την οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική εξαθλίωση των Ελλήνων για τουλάχιστον πενήντα χρόνια. Τώρα έχουν το άγχος και τρέχουν για να εφαρμοστούν τα μέτρα του εφαρμοστικού νόμου τον οποίο επίσης οι ίδιοι εψήφισα.Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ψηφίστηκε όπως ψηφίστηκε, με κολοτούμπες και διάγραφες. Αμέσως μετά το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αποδεσμεύει την πέμπτη δόση του δανείου για την Ελλάδα ύψους 3,2 δις ευρώ. Πρόκειται για την συμμετοχή του ΔΝΤ στην χορήγηση της 5ης δόσης από τα 110 δις που αποτελούν το πρώτο πακέτο στήριξης, το οποίο έκανε στάχτη και μπούλμπερη ο μέγας αυτός υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου τις συνέπειες του οποίου πληρώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες. Στο σύνολο η δόση ανέρχεται στα 12 δις το μεγαλύτερο μέρος της οποίας καλύπτει η ΕΕ και η ΕΚΤ.Φυσικά έπρεπε πρώτα να ψηφιστεί από την Ελληνική βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος όπως και έγινε και μετά να ξεκινήσει η εκταμίευσης. Η νέα πρόεδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρτ σε δήλωση της είπε: << είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία για την Ελλάδα>>.
Την τραγική οικονομική - κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα οι Έλληνες μας οδήγησε η κοινοβουλευτική κληρονομική κλεπτοκρατία. Ο Ελληνικός λαός έχει ξεσηκωθεί. Οι έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων πολιτών είναι πλέον καθημερινές και οι αποδοκιμασίες των βουλευτών λαμβάνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Νομοτελειακά θα προκύψει μία νέα ηγεσία μετά την πλήρη απαξίωση του πολιτικού κόσμου.
Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το Ελληνικό χρέος είναι υπέρογκο και ουσιαστικά εξογκώθηκε από τα πανωτόκια πολλών ετών. Όσες στερήσεις και αφαιμάξεις των εισοδημάτων τους υποστούν οι Έλληνες, με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, το χρέος συνεχώς θα αυξάνεται. Η διαπίστωσης των ξένων αγορών ότι το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί θα φέρει και την διαγραφή του με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα πρέπει ο λαός να βρει νέους ανθρώπους νέους πολιτικούς οι οποίοι θα έχουν όρεξη για να βοηθήσουν την πατρίδα και τον λαό. Πρώτα η πατρίδα και ο λαός και μετά οι αγορές και οι τοκοχρεολυτικές δόσεις των διεθνών τοκογλύφων. Η έξοδος από την κρίση την οποία θα αναλάβει να εκπληρώσει μία κυβέρνηση ανιδιοτελών πατριωτών θα είναι φυσικά επώδυνος για τον λαό.
Με τα μνημόνια Ι και ΙΙ που ψηφίστηκαν από τους Έλληνες βουλευτές συρρικνώθηκε η εθνική μας κυριαρχία κάτι το οποίο ευθέως μας ανακοίνωσαν οι δανειστές μας και επιβεβαιώθηκε η κ. Ψαρούδα - Μπενάκη όταν προσφωνούσε τον κ. Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του (;) ως πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας. Είναι όμως μονόδρομος η επανάκτησης της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και η επανάληψης της οικονομικής αναπτύξεως της χώρας μας και αυτό δεν μπορεί να εξασφαλισθεί από τους ξένους κατακτητές της πατρίδας μας. Αυτοί εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.Ο Ελληνικός λαός για να επιβιώσει έχει ανάγκη από ελπίδα και νέα οράματα που θα διαφυλάξουν την επιβίωση του και την εθνική του ταυτότητα. Ο Ελληνικός λαός δυσανασχετεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα από τους πολιτικούς και αντιδρά πλέον δυναμικά έναντι του φαύλου πολιτικού συστήματος. Ζητά αντίσταση κατά της δουλείας των πολιτικών και στην νέα κατοχή που εισέβαλε ως τυφώνας στην πατρίδα μας.
Η συνεχής καταστροφή του παραγωγικού ιστού της οικονομίας υπό της κοινοβουλευτικής κληρονομικής κλεπτοκρατίας και του μαχητικού συνδικαλισμού πρέπει να σταματήσει άμεσα. Η συνεχής κλοπή του πλούτου της χώρας από τους επίορκους πολιτικούς πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να τελειώσει. Κουράστηκε ο Ελληνικός λαός να γεμίζει τα θησαυροφυλάκια του κράτους και την ίδια ώρα να αδειάζουν από μία φαύλη και επίορκη κάστα πολιτικών. Ο πολιτικός κόσμος να αναλογισθεί την διαχρονική ζημιά που έχει υποστεί η πατρίδα από την κακοδιοίκηση του. Αφού ζητήσει συγνώμη από τον λαό, να επιστρέψει πίσω τα κλεμμένα. Εάν γίνει αυτό τότε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί άμεσα και δεν θα χρειάζονται πλέον δανεισμοί για να επιβιώσουμε.
Η ένταξη μας στην Ευρωζώνη το 2002 έγινε με παραποιημένα στοιχεία με τα οποία παραπλάνησε τους Ευρωπαίους εταίρους μας ο αλήστου μνήμης πρωθυπουργός Κ. Σημίτης για να καταστεί σήμερα ο υπερήφανος Ελληνικός λαός πάμφτωχος και ζήτουλας. Όλα αυτά, τα τελεσιγραφικά μνημόνια, τραπεζικοί δανεισμοί και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, συμβαίνουν με την απουσία του Ελληνικού λαού. Ο Ελληνικός λαός πληροφορείτε αυτά που συμβαίνουν σε βάρος του από κάτι μισόλογα υπουργών ή από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι τις περισσότερες φορές προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια. Ο προδομένος από το πολιτικό κατεστημένο λαός, είναι αυτός που καλείται κάθε φορά να καλύψει με θυσίες όλα αυτά τα ελλείμματα που έχει δημιουργήσει η φαυλοκρατία του πολιτικού συστήματος και πάντα άνευ αποτελέσματος.
Έφθασε λοιπόν ο καιρός να επικρατήσει το δημόσιο συμφέρον σε βάρος της κομματικής ιδιοτέλειας και των ξένων συμφερόντων. Το δημόσιο συμφέρον συμπίπτει με το εθνικό και με την ευημερία του Ελληνικού λαού. Έφθασε πλέον ο καιρός ο λαός να καταργήσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα και να αναζητήσει νέους ηγέτες οι οποίοι θα τον οδηγήσουν και πάλι στην ανάπτυξη, την ευημερία όλων των Ελλήνων και το κυριότερο όλων στην εθνική ανεξαρτησία. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να τελειώσει με την κοινοβουλευτική κληρονομική κλεπτοκρατία. Οι Έλληνες επιτέλους ας πετάξουν τις κομματικές παρωπίδες που τους έχει φορέσει ο κοινοβουλευτισμός και ας αναζητήσουν το Εθνικό κράτος. Μόνο με ένα Κράτος Εθνικό που θα αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες θα επέλθει η σωτηρία της πατρίδας μας. Ας το αναζητήσουμε λοιπόν πριν είναι πολύ αργά για όλα.

Πηγή : www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: