Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Γουδί και Πρωθυπουργοί !

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Στην Ελλάδα της χαβούζας, στην οποία οι πάντες, σχεδόν, αρπάζουν όταν μπορούν και όπου μπορούν, η ατιμωρησία έγινε θεσμός αντάμα με την χυδαιότητα.
Γι' αυτόν ακριβώς το "δημοκρατικό" λόγο και οι πρωθυπουργοί της περιφρονούν ιταμότατα θεσμούς και κοινωνία παριστάνοντας τους κήνσορες της ηθικής και τους ετεροχρονισμένους προστάτες του διαβόητου "δημοσίου συμφέροντος"!! Αυτές τις πολιτικές αθλιότητες τις κάνουν γιατί έπαψε να λειτουργεί το ΓΟΥΔΙ (όχι το Γουδή).
Ανάμεσα σ' αυτούς και ο … ταλαντούχος Κ. Σημίτης, ο οποίος μας υπέδειξε την "αναδιάρθρωση" του χρέους χωρίς να ψελλίσει έστω και μια λέξη, ως αυτοκριτική, για τα όσα πολιτικά και ηθικά εγκλήματα διέπραξε, ως πρωθυπουργός, σε βάρος της Ελλάδος.
Ήταν τότε που ο γράφων επεσήμανε τους παντοειδείς κινδύνους τους οποίους θα εγκυμονούσε η πρωθυπουργία του, γράφοντας και τα εξής την ημέρα που οι κοπριτοψηφορόροι του έστρωναν τα πράσινα χαλιά για ν' ανέβει τα σκαλοπάτια του "Μαξίμου".
Έγραφα, λοιπόν, τότε και τα εξής "προφητικά" ενώ οι κοπριτο­ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αλάλαζαν για τον ερχομό του "νέου" … ηγέτη : "Ό,τι δεν μπόρεσαν οι Γερμανοί με την Γκεστάμπο και τα "Στούκας", το κάνουν τώρα με το νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, τον οποίο οι ξένοι εμφανίζουν ως νέο Μεσσία. Πρόκειται για το πιο μεγάλο και πιο επικίνδυνο εθνικό έγκλημα, γιατί η κονιορτοποίηση και η άλωση της ψυχής ενός λαού, οδηγεί ευθέως στον εθνικό θάνατο" (βλ. το κείμενό μου με τον τίτλο: " Η χυδαιότητα ως "θεσμός" του πολιτικού "μας" συστήματος", στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Πολιτικά Θέματα", της 2 Φεβρουαρίου 1996".
Ήταν τότε, που επιφανής λαϊκιστής απειλούσε τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ να "εκλέξουν" τον νέο Μεσσία, λέγοντάς τους: "Αν δεν εκλεγεί ο Σημίτης, θα χάσουμε την εξουσία και θα πάτε φυλακή"! "Κάτι γνώριζε και ο Βαγγέλης όταν τα έλεγε αυτά στους … συντρόφους".Πέντε χιλιάδες "σύνεδροι" την .. έκλασαν και η πλειοψηφία τους "ψήφισαν" τον πρωθυπουργό που θα τους έσωζε από τον Κορυδαλλό!



Αυτή είναι η πτάνα δημοκρατία στην Ελλάδα, την οποία κουμαντάρουν άνθρωποι των φυλακών και κοπρίτες ψηφοφόροι.
Τώρα, πολύ καθυστερημένα, άρχισαν μερικοί να ογκανίζουν κατά Σημίτη! Δρυός πεσούσης …

Δεν υπάρχουν σχόλια: