Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας κατά του ψευδοκράτους

Όπου οι εθνομηδενιστικές ηγεσίες Αθηνών και Λευκωσίας είναι απούσες, σπεύδουν να καλύψουν με επιτυχία το κενό, οι Έλληνες του εξωτερικού. Μήνυση κατά του παράνομου καθεστώτος του ψευδοκράτους, του «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα αλλά και κατά των εταιρειών Voyager Κibris (διαχειρίστριας του ξενοδοχείου Μerit Crystal Ηotel and Casino στην κατεχόμενη Κερύνεια- είναι ελληνική ιδιοκτησία και πριν την εισβολή λεγόταν Ζέφυρος) και ΝetΗoldings, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, υπέβαλε η εταιρεία Ιnternational Creative Τalent Αgency, που αντιπροσωπεύει τον παγκοσμίου κλάσης καλλιτέχνη Χούλιο Ιγκλέσιας.
Ο καλλιτέχνης, κατηγορεί τους παραπάνω ότι τον προσκάλεσαν να τραγουδήσει στο ψευδοκράτος, χωρίς προηγουμένως να του εξηγήσουν, μέσω της επίσημης επικοινωνίας, το παράνομο της υπόθεσης και ότι το ξενοδοχείο εκλάπη από τον Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη του μετά την εισβολή της Τουρκίας. Η μήνυση κατατέθηκε σε Δικαστήριο της Ουάσιγκτον από τον ελληνικής καταγωγής δικηγόρο Αθανάσιο Τσιμπίδη, που εκπροσωπεί την εταιρεία Ιnternational Creative Τalent Αgency.
Οι τουρκικές απόπειρες να τραγουδήσουν στα κατεχόμενα διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αποτυγχάνουν, κάτι που επισημαίνεται και στη μήνυση που κατέθεσε ο Χούλιο Ιγκλέσιας. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια των Τούρκων με τις Τζένιφερ Λόπεζ, Ριάνα αλλά και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, έπεσαν στο κενό. Μάλιστα η Λόπεζ, συναντήθηκε με τον φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και με δηλώσεις της, καταδίκασε απερίφραστα την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο από τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: