Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Το σύστημα της κοπριτοδημοκρατίας κρύβει τον αριθμό των υπαλλήλων

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Το συμμοριακό, το οικογενειοκρατικό και το κοπριτοκρατικό "δημοκρατικό" πολιτικό σύστημα, ανάμεσα στις πολλές απάτες που είναι και αυτή η οποία αναφέρεται στον αριθμό των υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα.
Στην Ελλάδα των κοπριτών και των πολιτικών νταβατζήδων τα πάντα συσκοτίζονται, τα πάντα πωλούνται και τα πάντα αγοράζονται.
Είναι γνωστό ότι τον περασμένο χρόνο η κυβέρνηση έκανε την πλαστή απογραφή των υπαλλήλων της κοπριτοδημοκρατίας, από την οποία προέκυψε το ψευδέστατο νούμερο των 750.000 υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αν θυμάμαι καλά το νούμερο.
Όλοι οι στυλοβάτες του σάπιου συστήματος έσπευσαν να κρύψουν τον αστρονομικό αριθμό των υπαλλήλων για να ρίξουν στάχτι στα μάτια της Τρόικα, που απαιτεί μείωση αυτού του νοσηρού πελατειακού φαινομένου.
Στην κωμωδία αυτή πήρε μέρος και η διαβόητη ΓΣΕΕ, η οποία  όμως γνώριζε και γνωρίζει πολύ καλά τον αριθμό των "εργαζομένων" σ' αυτό τον τομέα.
Το γεγονός αυτό προκύπτει από τα δικά της στοιχεία, τα οποία ανακοινώθηκαν Φεβρουάριο του 2007 και αναδημοσίευσε ο γράφων στο άρθρο του: "Ν' ανασκωλοπιστούν οι ανασκολοπίζοντες" (βλ. το μηνιαίο περιοδικό: "Ηλιαία", τεύχος Μαΐου 2007, σελ. 30-33).
Τότε, ανατέμνοντας και αναδεικνύοντας την πολύμορφη και πολυεπίπεδη απάτη των πολιτικών απατεώνων που παρίσταναν την κυβέρνηση -μαζί με τους προηγούμενους του ΠΑΣΟΚ- έγραφα και τα εξής: "Η πολύμορφη απάτη τους είναι ασύνορη. Εφαλτήριο αυτής της γοεράς απάτης αποτελούν οι στρατιές των υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέως, οι οποίες ανέρχονται στο αστρονομικό νούμερο: 1.004.872, όπως αποκαλύπτεται από "τα συνταρακτικά στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ", τα οποία δημοσιεύει η "ΕΣΤΙΑ", στο φύλλο της 22 Μαρτίου 2007, γράφοντας: "Διαστάσεις σκανδάλου.  Η Ελλάς παραμένει η χώρα των δημοσίων υπαλλήλων. τέτοιες αναλογίες -ένας στους τρεις μισθωτούς απασχολείται στο δημόσιο τομέα σε σχέση με τον πληθυσμό- δεν παρατηρούνται σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα".
Έτσι σχολίαζε η προσεκτική εφημερίδα τα απογραφικά στοιχεία του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ, το οποίο ως γνωστόν χειριζόταν εκατομμύρια ευρώ για… έρευνες ημετέρων!
Χαμός στις… έρευνες και συνεδριάσεις των… αγωνιστών της ΓΣΕΕ στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης, όπως έγραφα τότε προσθέτοντας για την αφασία του λαού: "Γκεσέμια" λοιπόν και λαός, αλληλοδιαφθειρόμενοι ανοίγουν το δρόμο της εθνικής καταστροφής, λεηλατούντες ό,τι μπορεί ο καθένας εν μέσω μιας πολιτείας της αρπαχτής και της ρεμούλας με πρόσφατη "συγκομιδή" τα περίφημα ομόλογα των διαφόρων ταμείων, με τα οποία πλουτίζουν παράνομα διοικούντες και κυβερνώντες και φτωχαίνουν τους ασφαλισμένους, οι οποίοι όμως προφανώς απολαμβάνουν τη γαλαζοπράσινη αφαίμαξη. Σκέτος μαζοχισμός, που αποδεικνύει  το κατάντημα ενός ολόκληρου λαού" που έμαθε να ακούει μέσα στη Βουλή τις γνωστές κραυγές: "φέρτε πίσω τα κλεμμένα" (βλ. "Τα Νέα" της 28/3/2007).
Αυτά, λοιπόν, έγραφα τότε για τον αριθμό των κοπριτών κατά την έννοια του αντιπροέδρου Παγκάλου  τους διορισμένους εκτός ΑΣΕΠ που "τα έφαγαν μαζί" πουλώντας την ψήφο τους και την ψυχή τους στους εθνικούς νεκροθάφτες. Είναι γεγονός επίσης ότι από τον Φεβρουάριο του 2007 έως τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 οι γαλάζιοι κοπρίτες φούσκωσαν  τα ένα εκατομμύριο υπαλλήλων με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, φθάνοντας μάλλον στο 1.500.000.
Έτσι μπάταρε το καράβι και οι αρχικοπρίτες το έριξαν στην ξέρα. Τώρα οι πάντες ωρύονται  αλλά είναι πολύ αργά. Όταν έπρεπε να μιλήσουν έγλειφαν, προσκυνούσαν και σιωπούσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: