Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Βάλτε επιτέλους φρένο στον ανεξέλεγκτο «Τούρκο» βουλευτή!

Ορισμένοι δε ξεχνούν τι σημαίνει επιτήδειος ουδέτερος και την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση, βρίσκουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν τις μισαλλόδοξες ορέξεις τους. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει έστω και μια σπιθαμή κρατικής οργάνωσης και εθνικής αξιοπρέπειας στα πολιτικά κόμματα, ειδικά αυτά που είναι υπέρ των προσεγγίσεων με όρους σεβασμού, για να θέσουν εκτός της οργάνωσής τα προβληματικά τους στελέχη.
Γιατί, είναι περίεργο το πόσο εύκολα διαγράφονται βουλευτές για θέματα κομματικής πειθαρχίας… και το πως επιτρέπεται σε άλλους να λειτουργούν προβοκατόρικα. Εκεί δεν υπήρχε θέμα κομματικής πειθαρχίας τόσο καιρό.
Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Επειδή ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μαντατζί, έχει τοποθετήσει στο γραφείο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο την τουρκική σημαία, αλλά και τη σημαία της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Αυτής που ορέγονται πολλοί και διάφοροι. Φυσικά, από πίσω δε λείπει και η φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. O Τσ. Μαντατζί ωστόσο, διαγράφηκε λόγω μη πειθάρχησης στο Μνημόνιο… Και στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να μείνει κανείς μόνο σε διαγραφές. Υπάρχουν πολύ ευρύτερα θέματα που εγείρονται. Επιτέλους, δεν μπορεί κάποιοι να έχουν αποκτηνωθεί εντελώς και να μη αντιλαμβάνονται τίποτε. Οι πολιτικοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα αποδεικνύουν ότι ευθύνονται και για την ηθική χρεοκοπία της κοινωνίας… Ξυπνάτε διότι θα σας ξυπνήσουν άλλοι… απότομα και δεν θα σας αρέσει…

Πηγή : www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: