Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος θα μας σώσει από τους... «σωτήρες» μας;

Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης

Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ πατρίδα ανέδειξε αναρίθμητους ήρωες, όπως γέννησε και μερικούς προδότες. Ο Εφιάλτης ήταν εκείνος που υπέδειξε στον Ξέρξη το μονοπάτι για να χτυπήσει τους Σπαρτιάτες εκ των όπισθεν στη μάχη των Θερμοπυλών. Ο Νενέκος ήταν εκείνος που πουλήθηκε στον Ιμπραήμ και ενώθηκε μαζί του για να χτυπήσει θανάσιμα την επανάσταση του «’21». Ο Τσολάκογλου ήταν εκείνος που υπέγραψε την παράδοση της Ελλάδας στους χιτλερικούς...
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, η δόλια πατρίδα παραδίδεται με βούλες και υπογραφές στην ξένη κατοχή, δηλαδή στη Γερμανία της φράου Μέρκελ και του χερ Σόιμπλε. Αυτοί που την παραδίδουν λένε ότι τη... σώζουν από την καταστροφή!!! Κάτι ανάλογο έλεγαν και ο Εφιάλτης και ο Νενέκος και ο Τσολάκογλου. Η ιστορία, όμως, τους έχει καταγράψει ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ πουλήθηκε στον Ξέρξη, πιστεύοντας ότι σώζει τους Έλληνες από την αιματοχυσία στην οποία τους οδηγούσε ο «ξεροκέφαλος» Λεωνίδας! Επικηρύχθηκε, όμως, από τη Δελφική Αμφικτιονία και τελικά εκτελέστηκε. Ο Νενέκος πουλήθηκε στον Ιμπραήμ (τον οποίο και έσωσε από βέβαιη αιχμαλωσία), αποκηρύχθηκε όμως από τον Κολοκοτρώνη και επίσης εκτελέστηκε. Ο Τσολάκογλου, που «έσωσε» και αυτός τους Έλληνες από... «περιττή αιματοχυσία», υπογράφοντας ανακωχή με τους χιτλερικούς, καταδικάσθηκε σε θάνατο...
ΣΗΜΕΡΑ, οι υπόδουλοι Έλληνες αναμένουν να ιδούν ποια θα είναι η τύχη όλων αυτών που παρέδωσαν την πατρίδα στους ξένους δανειστές, στο ΔΝΤ και στη Γερμανία της Μέρκελ, για να τη... «σώσουν από την καταστροφή»!!! Οι παλαιότεροι εξ ημών θυμόμαστε ότι τέτοιες μέρες, τον Φεβρουάριο του 1942, είχε φουντώσει η αντίσταση ενάντια στην τριπλή κατοχή (Γερμανίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας). Ήταν η μεγαλύτερη αντίσταση στην υπόδουλη Ευρώπη. Ο πόλεμος τελείωσε υπέρ των Συμμάχων. Οι κατακτητές έφυγαν, η πατρίδα ανάσανε ελεύθερα. Αλλά με τους Γερμανούς να της έχουν κάνει ζημιά 500 δισ.
Ευρώ (χώρια το ένα εκατομμύριο των νεκρών), που δεν αναγνωρίζουν...
ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον, αλλά έχουν βάλει στο μάτι τον αφάνταστο πλούτο της πατρίδας (ορυκτό, υποθαλάσσιο και υπέργειο), όπως και τα μοναδικά στον κόσμο μνημεία με την πλούσια πολιτιστική παρακαταθήκη τους. Όλα αυτά τα αγαθά, μοναδικά στον κόσμο, σχεδιάζουν να τα αρπάξουν από τον «τεμπέλη, απείθαρχο και διεφθαρμένο λαό», μετατρέποντας την Ελλάδα, αργά ή γρήγορα, σε αποικία τους...
ΓΙΑ ΝΑ το πετύχουν, αποβλέπουν στο ετοιμοθάνατο πολιτικό της σύστημα, στο πανικόβλητο φευγιό της νεολαίας της και προπαντός στην ανυπαρξία οργανωμένης αντίστασης. Το «πιάτο» είναι καθ’ όλα έτοιμο για το αδηφάγο Δ’ Ράιχ της Μέρκελ, εξίσου βάρβαρο με το Γ’ Ράιχ του θηριώδους Αδόλφου Χίτλερ.
ΘΑ ΠΕΙΤΕ, με το δίκιο σας: Βρε αδελφέ, ωραία όλα αυτά, αλλά εκείνα που έχουν σημασία είναι ότι οι «199» την πάτησαν... «για να μας ΣΩΣΟΥΝ»!!! Ότι το Μνημόνιο 2 ψηφίστηκε και ήδη μας τσουρουφλίζει... Ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έστειλαν την προσβλητική τους «δήλωση»... (Τι σύμπτωση! Σαν σήμερα το 1947 ιδρυόταν η Μακρονήσος!). Ότι το Γιουρογκρούπ εγκρίνει αύριο, τάχα με δισταγμούς, τα νέα δεσμά.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, οι αρχηγοί που ζητάτε εκλογές τι κάνετε; Πώς ξυπνάτε έναν λαό βυθισμένο στην απόγνωση; Πώς τα βγάζετε πέρα με τους πολίτες που απαιτούν κρεμάλα στους Νενέκους, αλλά και με άλλους που φωνάζουν «πού είσαι, Παπαδόπουλε!»; Τι μπορείτε να πείτε σε αυτόν τον μαρτυρικό λαό, άλλο από το να κάνει υπομονή, ώσπου να ξεθυμάνει η οργή του στην κάλπη;... Στον λαό που κατεβαίνει και πάλι σήμερα στο Σύνταγμα και που ενθαρρύνεται επιτέλους από ένα αυθόρμητο παγκόσμιο κίνημα με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες»;
ΕΜΕΙΣ οι παλιοί αντιστασιακοί θα σας πούμε: καλοδεχούμενη η κάλπη, αλλά δεν θα σημάνει και απελευθέρωση της πατρίδας από τη νέα γερμανική κατοχή. Θα γεννήσει, όμως, κάποιους νέους άνδρες και γυναίκες, ικανούς να ξεκινήσουν ρωμαλέο απελευθερωτικό αγώνα, σαν εκείνο του 1941-44...
Το ευχόμαστε. Το περιμένουμε. Θα το προλάβουμε;


Πηγή : www.real.gr

1 σχόλιο:

Δημήτριος είπε...

Πολύ σωστός ο τίτλος του άρθρου!

Ποιός θα μας σώσει από τους σωτήρες μας;

--

Είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες! Δεν υπάρχουν ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ. Ποτέ δεν υπήρξαν. Υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν μόνο Έλληνες και "Έλληνες" δηλ. μη-Έλληνες άρα προδότες.

Το κλειδί της λύσης του προβλήματος είναι να σωθούμε από αυτούς που θέλουν να μας σώσουν. Τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα είναι φληναφήματα για να μπερδεύουν τον κόσμο.

Ως Έλληνες να βρούμε τον τρόπο, ειρηνικά κατά προτίμηση, ή έστω και με την βία να βρούμε και να τιμωρήσουμε παραδειγματικά αυτούς που εδώ και 37+ χρόνια έκαναν ζωή χαρισάμενη εις βάρος του ελληνικού λαού υπογράφοντας ταυτόχρονα την καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών μας.

"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους" είπε ο Γέρος του Μωριά και "συν Αθηνά και χείρα κίνει" έλεγαν οι Αρχαίοι.

Κυρίως δε "ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" είπε ο Ανδρέας Κάλβος.

Παραδειγματιστήτε και ας πράξει ο καθένας κατά συνείδησιν.

--
Δημήτριος Π.

ΥΓ: Σας παρακαλώ να δημοσιευτεί. Εις το παρελθόν έχω καταθέσει -πάντοτε ευπρεπώς- σχόλια που έγραψα μετά από αρκετό χρόνο και ώριμη σκέψη τα οποία όμως δεν θα εμφανίσατε. Τουλάχιστον όταν κάποιο μήνυμά μου λογοκρίνεται, εξηγήστε μου το γιατί. Ευχαριστώ!