Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Προδότης ο ΓΑΠ για τη μη σύσταση της ΑΟΖ, λέει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο  πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Αυτή την φοβερή κατηγορία ξεστόμισε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης εναντίον του πρώην συμμάχου του Τζέφρη, όταν «χέρι, χέρι» ψήφιζαν εκθύμως το εθνοκτόνο μνημόνιο για την κάθοδο της Τρόικα στην Ελλάδα και την υποθήκευσή της για δεκαετίες.
Ήταν τότε που ο γράφων τον κατηγόρησε ευθέως ότι «με την ψήφο του έδωσε στον Τζέφρη το φτυάρι να σκάψει τον λάκκο της Ελλάδας» (βλ. τα δύο κριτικά μου κείμενα τα οποία δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδες, με τον τίτλο: «Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη» (24/3/2010) και «Γ. Καρατζαφέρης: Ο μαέστρος της πολιτικής κωλοτούμπας που διέπραξε το «αδίκημα της εξαπάτησης του λαού» που ίσχυσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία» (19/5/2010).
Δυστυχέστατα, εγώ μεν επιβεβαιώθηκα πλήρως αλλά αυτό σημαίνει ότι τώρα και προς τα εμπρός –θα τεθεί  η ταφόπλακα! Άκουσα, λοιπόν, αυτή την καταγγελία για προδοσία από επανάληψη συνέντευξης του πολιτικού πρωκτοκυβιστή στο «Κανάλι 10» με τη δημοσιογράφο κ. Αλεξάκη, που έκανε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ το πρωί της 7ης Ιανουαρίου.
Ομολογώ ότι έμεινα εμβρόντητος για την καταγγελία της προδοσίας, την οποία, όπως ο ίδιος είπε «δεν θ’ αφήσω ατιμώρητη, μαζί με το σκάνδαλο της Ζήμενς».
Πιο πέρα, και σε οργίλο ύφος, ο κ. Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., υπενήχθη σαφέστατα ότι ο σύμμαχός του Τζέφρη, τορπιλίζοντας την ΑΟΖ εξυπηρέτησε  συμφέροντα άλλων με τους οποίους συνδέεται! (Δεν ανέφερε της ΗΠΑ).
Καταλήγοντας μας είπε: «Όταν γίνω πρωθυπουργός θα κινήσω τις διαδικασίες και θα υπερβώ τους σημερινούς νόμους.
Γιατί όμως να περιμένουμε για άγνωστο χρόνο έως ότου γίνει πρωθυπουργός; Μπορεί τις προτάσεις να τις κάνει από τώρα και ας μείνουν ως παρακαταθήκη στην Ιστορία.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων επιβεβαιώνεται ο γράφων για την επανειλημμένη πρότασή του για ένα νέο Γουδί!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι φληναφολογεῖτε ἄνευ οὐσίας κ. καθηγητά. Ἐφ' ὅσον διὰ λόγους τοὺς ὁποίους ἐσεῖς γνωρίζετε ἀντιπαθεῖτε τὸν κ. Καρατζαφέρη τοὐλάχιστον ἀναφερθεῖτε εἰς κάτι συγκεκριμένον. Ἐν προκειμένω δὲ, ὁ κ. Καρατζαφέρης φωνάζει, γκαρίζει, οὐρλιάζει ἀπὸ πενταετίας διὰ τὴν ἔρημη αὐτὴν ΑΟΖ. Ποῦ εἰς τὴν εὐχὴν εἶναι τὸ ἐπιλήψιμον;

ΛΑΒΡΥΣ