Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

o Mπουμπούκο​ς αναγγέλει το τέλος τού έθνους -κράτους

Έκπληξη προκαλεί η δήλωση του Αδώνιδος Γεωργιάδη στο φόρουμ της   προσωπικής του ιστοσελίδος εις ό,τι αφορά την υπεράσπιση του εθνικού κράτους.   Ο προσφάτως προσχωρήσας στην ΝΔ πολιτικός, απαντώντας σε ερώτηση επισκέπτη της   σελίδος του για το αν προσχωρώντας στην Νέα Δημοκρατία έγινε φεντεραλιστής,   έγραψε:  
«Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή ιδεολογική ερώτησι που μου θέτετε και     σ´ευχαριστώ. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Το     ερώτημα είναι εάν στην εποχή μας αυτό είναι πλέον εφικτό ή όχι; Πχ ο     Δημοσθένης από την σκοπιά του πατριωτισμού των Αθηνών ως Πόλεως Κράτους ήταν     πατριώτης και καλώς μισούσε και τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο που έφερναν     την νέα εποχή του μεγάλου ενιαίου Κράτους. Από την ιστορική όμως οπτική λέμε     ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η εποχή της Πόλεως Κράτους είχε πλέον     παρέλθει. Το ίδιο από την αντίστροφη οπτική συνέβη με όσους σην Μεσαιωνική     Ιταλία υπαρασπίζονταν την Αυτοκρατορία εναντίον της πολυδιασπάσεως σε πόλεις     Κράτη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ασχέτως του τί προτιμούμε υπάρχουν οι     αντικειμενικές συνθήκες των εποχών. Άλλοτε ευνοούν τους μεγάλους και άλλοτε     τους μικρούς σχηματισμούς.
»Πολύ φοβούμαι ότι αυτή η κρίσις θα κρίνη τα πάντα! Ευρωομολογο,     Μνημόνια, Διακρατικά Χρέη κλπ έχουν μία αναπόφευκτη κατάληξη, την     Ομοσπονδιακή Ευρώπη! Εάν η Ευρώπη αποτύχει στην κρίση θα διαλυθή, όμως στον     σύγχρονο κόσμο δεν νομίζω πια ότι αυτό θα συνέφερε κανέναν στην Ευρώπη και     άρα πιθανολογώ ότι θα τα καταφέρη!
»Οπότε ναι, το ερώτημα αυτό με απασχολεί και με απασχολούσε και πριν πάω     στην ΝΔ. Νομίζω ότι η υπερασπισις του Έθνους-Κράτους όπως το ξέραμε είναι     μία μάχη οπισθοφυλακής για να μήν κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς   μας!»

Σχολιάζει ο Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Όπως η οδαλίσκη που έμπαινε στο χαρέμι και αποφάσιζε να μην κοροϊδεύει πλέον τον εαυτόν της παριστάνοντας την παρθένα,
Βρε αστε στον αγύριστο ,"κοσμοπολίτες" της πολτοποίησης των Λαων υπέρ του δυνατου ιμπεριαλιστη,
Πέστε  τα αυτά σε έναν Άγγλο ή Γερμανό ή Γάλλο ,να δείτε τι θα σας απαντήσει .
Μας γίνατε και κάτι με την βλακεία των ψηφοφόρων σας και μας κάνετε και μάθημα, "παγκοσμιοποιημένα",αμόρφωτοι!
Ακούσατε την Γερμανίδα Βουλευτή που αναφωνεί "Ειμαστε όλοι Έλληνες" και διαβάστε την LIBERATION της 20ης Φεβρουαρίου που λέει " Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας, Είναι επίσης το μέλλον μας, Ανακαλύψτε την ξανά μαζύ της!Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες!"
Ο Μιλτιάδης , της "πόλης Κράτους των Αθηνών" υπέρ Ελλήνων προμαχούσε" και ο Λεωνίδας πήγε στις Θερμοπύλες με τους Σπαρτιάτες ,αλλά και τους Θεσπιείς και δεν έμεινε στην Σπάρτη να προστατέψει την "Πολη- Κράτος Σπάρτη" αλλά την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: