Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μια οδυνηρή πρόβλεψη

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

«Οι σύγχρονες αγελαίες μάζες, γλείφοντας την εξουσία, έρποντας, χειροκροτώντας, ζητωκραυγάζοντας και παινεύοντας την εξουσία θα παίξουν ξανά και ξανά τον άθλιο ρόλο τους στις επερχόμενες εκλογές ικετεύοντας μία γωνιά μοίρας στον ήλιο που δεν υπάρχει πια. Για άλλη μια φορά οι μάζες θα πλαντάξουν και θα χοροπηδούν  χωρίς να συνειδητοποιούν ότι συμμετέχουν στην εκφορά του σκηνώματος της Ελλάδας, πειθόμενες στις απίθανες υποσχέσεις των αδίστακτων δημαγωγών, που τις δίνουν χωρίς καμμία τιμωρία».
Αυτά και άλλα πολλά έγραφα στο άρθρο μου: «Αθλιότητα και διαφθορά», στο περιοδικό «Ηλιαία» του μηνός Μαΐου 2009, προβλέποντας την ανερμάτιστη και χυδαία εκλογική συμπεριφορά των αγελαίων μαζών.
Τότε «κυβερνούσε» ο άβουλος και μοιραίος Κ. Καραμανλής και σε μερικούς μήνες, τον Οκτώβριο του 2009, οι ανεύθυνες και τυχοδιωκτικές μάζες πείστηκαν από τον εθνικό νεκροθάφτη Τζέφρη ή ΓΑΠ που τους έλεγε ότι: «Λεφτά υπάρχουν»!
Το μετά απ’ αυτό, το τι έγινε, είναι γνωστό, και οι μάζες που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν σκούζουν και οδύρονται εν μέσω μιας πεινασμένης και εξαθλιωμένης Ελλάδας. Όταν ο γράφων αγωνιούσε για τον επερχόμενο θάνατο της Ελλάδας και του λαού της, οι πάντες σχεδόν έτρεχαν να τα οικονομήσουν πατώντας στο πτώμα της.
Τώρα γιατί ωρύονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: