Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Έλληνα: Να καρτερείς και νάσαι έτοιμος...

Σε ύπουλη αλλά και ολομέτωπη επίθεση κατά του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, έχει περάσει με όλες του τις δυνάμεις το σύστημα.
Οι κατασκευασμένοι «ψίθυροι» περί «ακροαριστερών» και «ακροδεξιών» στοιχείων που έχουν παρεισφρήσει στο Κίνημα μας, πάνε και έρχονται. Παράλληλα, ανυπόφορο είναι πια το «φλερτ» των επαγγελματιών της πολιτικής, νεόκοπων «μεσσιών και σωτήρων» στα στελέχη μας, «να κατέβουν μαζί τους υποψήφιοι, για ένα έδρανο στη Βουλή», «για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη, για ένα μερίδιο από την πίτα του ασήμαντου».
Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά: Δεν μας αφορούν τα ακραία στοιχεία της πολιτικής ζωής του τόπου, από οπουδήποτε και αν προέρχονται. Ούτε οι επαγγελματίες «φασίστες», ούτε οι επαγγελματίες «αντιφασίστες»,ούτε οι επαγγελματίες «αριστεροί» ούτε οι επαγγελματίες «οικολόγοι», ούτε φυσικά οι επαγγελματίες «σοσιαλνεοφιλελεύθεροι».
Η πολιτική μας πρόταση είναι σαφής και διάφανη: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και διατυπώνεται από το Σύνταγμα που καταθέσαμε στην κρίση του ελληνικού Λαού (http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf ).
Δεν μας αφορούν οι «καρέκλες» της Βουλής. Αυτό που μας αφορά, είναι η συσπείρωση όλων των αντιστεκόμενων κοινωνικών δυνάμεων της Πατρίδας μας, σε ένα κοινό μέτωπο ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου κατοχικού συστήματος, μέσα από ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ και ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Για αυτόν τον λόγο καλούμε όλους τους «ζωντανούς» και απροσκύνητους φορείς αυτής της χώρας, στη κοινή διαβούλευση που θα γίνει την Κυριακή 8 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Crystal City, στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Γι’ αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε σε κάθε τόνο τους γελοίους «κλώνους» του Πατριωτικού μας Κινήματος και την προσπάθειά τους να πείσουν τον Λαό, πως αυτοί θα είναι «καλύτεροι διαχειριστές» από τα αφεντικά τους.
Όσο για τους παλιανθρώπους που εξαπάτησαν τον ελληνικό Λαό με «κινήματα» τύπου «πατάτας, φασολιού και λαδιού», οι καταγγελίες ότι: α) διανεμήθηκε πατάτα Αιγύπτου, η οποία αγοράσθηκε 8 λεπτά το κιλό και πωλήθηκε 25 με 30 λεπτά το κιλό ως πατάτα Νευροκοπίου β) ότι τα «φασόλια Πρεσπών» - όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός Πρεσπών – που πωλήθηκαν από δήμαρχους της Βόρειας Ελλάδας ήταν… κινέζικα και γ) ότι λειτουργώντας ως στυγνοί μεσάζοντες θλιβεροί πολιτικάντηδες, αγόρασαν το λάδι  από τους δύστυχους παραγωγούς στα 12 ευρώ το πεντάκιλο και πούλησαν με υπερκέρδος στα 15 ευρώ, τους υπενθυμίζουμε την παλιά λαϊκή ρήση: Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Έλληνα: Μην τους ακούς. Συσπειρώσου στο Πατριωτικό Μέτωπο, να βάλουμε όλοι πλάτη, ώστε η δημοκρατία και οι θεσμοί της, να περάσουν στον έλεγχό σου. Πάρε την υπόθεσή σου στα χέρια σου. Η μόνη σου ελπίδα, ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΛΑΕ ΜΑΣ. Έτσι έπραξαν οι Λαοί της Αργεντινής, του Ισημερινού, της Βενεζουέλας, της Ισλανδίας, της Ουγγαρίας. Μόνον έτσι, μπορείς να το πράξεις και εσύ.
Να καρτερείς λοιπόν – όπως έλεγε και το τραγούδι του Λεοντή της μεταπολίτευσης – και να είσαι έτοιμος να συναντηθούμε. Τον Σταυρό σου, κράτα τον σφιχτά.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
http://www.pamet.gr  mailto:pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: