Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

TΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -= 20.3.12


Την Τρίτη, 20 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Μανώλης Γλέζος,εκλήθη στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής και  ενημέρωσε για δεύτερη φορά τους Έλληνες βουλευτές,μέλη της Επιτροπής,για το μεγάλο εθνικό θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Εκλήθησαν επίσης και μίλησαν ο εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδας κ.Παπαδάκης,οι Καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ.Περράκης και Μπρεδήμας,οι οποίοι παρίσταντο στη δίκη της Χάγης και ο ακαδημαικός κ.Ρούκουνας.
Δυστυχώς δεν παρευρίσκετο ούτε ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, γεγονός που όλοι σχεδόν οι μετέχοντες στη συνεδρίαση καυτηρίασαν έντονα.
Στη συνέχεια οι ομιλητές απάντησαν διεξοδικά στις ερωτήσεις πολλών βουλευτών.
Το σύνολο των παρόντων βουλευτών μελών της Επιτροπής, ευχαρίστησε τους ομιλητές και ιδιαίτερα τον Μανώλη Γλέζο,για την αποκαλυπτική και λίαν διαφωτιστική ενημέρωση, αποκαλώντας μάλιστα σταθμό και ιστορική μέρα αυτή τη συνεδρίαση,δεδομένου ότι για πρώτη φορά η Βουλή των Ελλήνων ενημερώνεται τόσο υπεύθυνα και ολοκληρωμένα για το τεράστιο αυτό εθνικό θέμα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Η συνεδρίαση έκλεισε με την απόφαση του Προεδρείου, έπειτα από ομόφωνη απαίτηση όλων των βουλευτών, να ολοκληρωθεί η ενημέρωση για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, την προσεχή Τρίτη με την παρουσία οπωσδήποτε των τριών αρμοδίων Υπουργών Οικονομίας,Εξωτερικών και Δικαιοσύνης.
Για τη Συντονιστική Επιτροπή του Ε.Σ.Δ.Ο.Γ.Ε. ,ο Γραμματέας Στέφανος Ληναίος – 22.3.12

Δεν υπάρχουν σχόλια: